Gionee M5 telefonul cu doua baterii integrate – Inca nu este un model lansat dar nu va mai fi mult pana atunci si este primul telefon android ce va avea intergrate 2 baterii ce ar putea rezolva partial una dintre cele mai mari probleme ale telefoanelor moderne cu Android. Ramane de vazut cum si cat de bine vor functiona aceste doua baterii si daca este sau nu o idee buna si daca autonomia va creste.

Cert este ca telefonul va fi destul de greu pentru standardele actuale prin cele 213 grame ale sale la un ecran de 5.5″, si asta daca ne gandim ca LG G 3 cantareste 149 de grame si OnePlus One 162 grame, ambele modele avand un ecran de 5.5

tgrfd Gionee M5 telefonul cu doua baterii integrate

Cei de la Gionee ne promit nu mai putin de 4 zile de functionare, bateriile urmand sa fie folosite pe rand si nu in acelasi timp. Restul de specificatii tehnice nu suna extraordinar si intalnim un ecran HD 720 p de 5.5: de tip SuperAMOLED, un procesor MediaTEK quad core, Android 5.1 Lollipop, 8.3 mm in grosime, 2GB Memorie RAM si 16 GB stocare interna.

CITESTE SI:  JerryRigEverything il testeaza deja pe OnePlus 6!

rtfc Gionee M5 telefonul cu doua baterii integrate

Este posibil sa vedem modelul Gionee M5 si prin Romania in toamna rebranduit de catre cei de la Allview, dat fiind parteneriatul de lunga durata intre cei de la Gionee si compania din Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree