Acasă Stiri Android Si Noutati GoClever DVR O Alternativa Ieftina GoPro

GoClever DVR O Alternativa Ieftina GoPro

1

GoClever DVR esxte o serie noua lansata de compania din Polonia ce are filiala si la noi in tara, serie ce este o alternativa ieftina pentru faimosul GoPro.

Seria DVR contine mai multe produse dedicate celor ce sunt pasionati de sporturi extreme, drumetii, sporturi cu bicicleta etc ce vor sa-si filmeze aventurile, printre produsele seriei as aminti de GOCLEVER DVR EXTREME SILVER, DVR SPORT GOLD sau DVR SPORTS SILVER

5

Mi-a atras atentia in mod deosebit varianta Extreme Silver ce are un design apropiat de cel al lui GoPro si care vine cu o serie de accesorii utile cum ar fi suport pentru casca, accesorii auto sau accesorii subacvatice.

5

Ecran
Dimensiune 2.0”
Tip TFT LCD
 
Conexiuni
SD Card microSD up to 32GB
USB USB 2.0
HDMI
 
Captura Video
Video pana la 1280 x 720 
Foto 1.3 Mpix (native), 4.9 Mpix (interpolated)
 
Formate Suportate
Video AVI
Foto JPG

Din pacate, pe site-ul oficial GoClever nu este afisat si pretul produselor, acestea fiind disponibile se pare momentan doar in strainatate.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here