Acasă Stiri despre telefoane

Cum Faci Root Pe GoClever Insignia 5X

2

Cum Faci Root Pe GoClever Insignia 5X. 

GoClever arata ca se poate si bine prin intermediul acestui telefon, unul ce are specificatii tehnice care nu te vor lasa rece deloc. GoClever Insignia 5X are un ecran de 5 inci Full HD IPS LCD cu rezolutia de 1920×1080, procesor quad core MediaTek MT 6589T, GPU PowerVR SGX 544, 1 GB memorie RAM DDR 3, camera foto de 13 MP insa dispune de numai 4 GB spatiu de stocare interna.

Fiind un telefon performant poate ca te-ai gandit sa-l rootezi sa scoti ceva mai mult de la el printr-un eventual overclock sau poate ca vrei sa stergi aplicatiile inutile de sistem. Daca-l rootezi poti instala un CWM customizat sau de ce nu un alt firmware. Atentie insa atunci cand stergeti aplicatiile de sistem, cand modificati fisierul build.prop! Puteti strica teklefonul, acesta necesitand o rescriere de soft. De asemenea, este posibil sa pierdeti garantia aparatului daca il rootati. O faceti pe propia raspundere. Este indicat un backup complet al sistemului de operare ce va va scuti de eventualele neplaceri.

Tutorial root GoClever Insignia 5X

1 – Pentru inceput asigurati-va ca telefonul pe care il aveti in fata este un Insignia 5X deoarece metodele de root difera pentru fiecare model in parte. Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata peste 50 % si driverii instalati pe calculator.

2-Activati (bifati) pe telefon optiunea USB Debugging din meniu-setari-optiuni dezvoltator. Daca meniul optiuni dezvoltator nu apare pe telefonul vostru atunci navigati in meniu-> setari-> despre telefon si apasati consecutiv de 7 ori pe build number. Acum aveti activat meniul optiuni dezvoltator pe telefon.

3-Descarcati pe computer programul pe care il vei folosi de AICI .

4-Instalati-l pe calculator si porniti-l

5-Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB si asteptati sa fie recunoscut.

6-Apasati butonul ROOT, procedura incepand automat.

Untitled

7-Dupa restartul automat telefonul este rootat !

Autorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.