Connect with us

Stiri despre telefoane

Lansare Android 5.0 Key Lime sau Jelly Bean 4.3

Published

on

Se pare ca cei de la Google nu se pregatesc sa lanseze cea mai noua versiune de Android 5.0 Key Lime deoarece inca nu suficiente dispozitive(tablete sau telefoane) au facut trecerea la Android Jelly Bean,  iar o noua varianta a popularului sistem de operare ar putea bulversa clientii si firmele producatoare.

Dupa ce se zvonise ca cei de la Google ar putea lansa in cadrul conferintei anuale din San Francisco (15-17 mai) telefoanele Android Motorola X Phone si Nexus 5, se pare conform unor informatii ca nici acestea nu vor mai fi lansate atunci.

La ora actuala cea mai raspandita varianta de Android este Gingerbread 2.3.3-2.3.7 cu 39.7 procente urmata de ICS 4.0.4 cu 29.3%

Advertisement

Conform AndroidPolice noua versiune de Jelly Bean 4.3 ce are numele de cod JWR23B se afla deja instalata pe o serie de dispozitive detinute de angajatii companiei Google si pe unele site-uri web de unde reiese si faptul ca varianta Android 4.3 este aproape de lansare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des