Acasă Aplicatii pentru telefoane Android CFR Cluj 1907 Aplicatia Android Oficiala

CFR Cluj 1907 Aplicatia Android Oficiala

0

CFR Cluj aplicatia oficiala pentru telefoanele si tabletele ce ruleaza sistemul de oparare Android.In caz ca nu sunteti fan CFR Cluj… nu spargeti telefonul 🙂

Obțineți cele mai relevante informații despre echipa de fotbal român care a castigat 3 titluri de campioană și români participă la competiții de fotbal cele mai prestigioase din Europa, cum ar fi UEFA Europa League și UEFA Champions League!

unnamed (5)

Ca o aplicatie genial de fotbal, CFR 1907 Cluj este cel mai rapid mod de a obține scorul live a meciului Cea mai recentă CFR, picioare curent în Române de Fotbal Liga, știri despre rezultatele sale în UEFA Champions League și alte informații despre echipa sau istoria clubului nu Indiferent unde vă aflați! De asemenea, vă oferă șansa de a vota pentru omul meciului în timpul jocului!

Cu siguranta un must-have pentru toti fanii CFR 1907 Cluj acolo!

unnamed (7)

Caracteristici:
★ live scor și numărul timpul ultimului meci.
★ Votarea posibilitatea de omul de meci.
★ picioare curent al echipei de fotbal CFR în Liga română.
★ fotografii și informații despre jucătorii și personalul tehnic.
★ Galerie foto cu instantanee din toate meciurile CFR și imagini de susținători.

unnamed (6)

Puteți accesa fie în limba engleză sau română.

Oficial CFR 1907 Cluj app este construit de Halcyon Mobile exclusiv pentru CFR 1907 Cluj Clubul de fotbal si este app singurul oficial al clubului.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here