Connect with us

Aplicatii telefoane Android

CFR Cluj 1907 Aplicatia Android Oficiala

Published

on

CFR Cluj aplicatia oficiala pentru telefoanele si tabletele ce ruleaza sistemul de oparare Android.In caz ca nu sunteti fan CFR Cluj… nu spargeti telefonul 🙂

Obțineți cele mai relevante informații despre echipa de fotbal român care a castigat 3 titluri de campioană și români participă la competiții de fotbal cele mai prestigioase din Europa, cum ar fi UEFA Europa League și UEFA Champions League!

Ca o aplicatie genial de fotbal, CFR 1907 Cluj este cel mai rapid mod de a obține scorul live a meciului Cea mai recentă CFR, picioare curent în Române de Fotbal Liga, știri despre rezultatele sale în UEFA Champions League și alte informații despre echipa sau istoria clubului nu Indiferent unde vă aflați! De asemenea, vă oferă șansa de a vota pentru omul meciului în timpul jocului!

Advertisement

Cu siguranta un must-have pentru toti fanii CFR 1907 Cluj acolo!

Caracteristici:
★ live scor și numărul timpul ultimului meci.
★ Votarea posibilitatea de omul de meci.
★ picioare curent al echipei de fotbal CFR în Liga română.
★ fotografii și informații despre jucătorii și personalul tehnic.
★ Galerie foto cu instantanee din toate meciurile CFR și imagini de susținători.

Puteți accesa fie în limba engleză sau română.

Advertisement

Oficial CFR 1907 Cluj app este construit de Halcyon Mobile exclusiv pentru CFR 1907 Cluj Clubul de fotbal si este app singurul oficial al clubului.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des