Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Fuzioneaza Android cu Chrome OS

Published

on

Google Fuzioneaza Android cu Chrome OS Google a dezvaluit un plan conform caruia doreste sa fuzioneaze Chrome OS, sistemul de operare pentru laptopurile Chrome cu sistemul de operare pentru dispozitive mobile Android, astfel incat Google va devolta un singur OS pentru toate dispozitivele mobile adica telefoane, tablete, laptopuri, televizoare dar si autovehicule, menit sa fie un concurent pentru Windows 10 care deja este un sistem de operare multi-platforma.

Se zvoneste ca Google a facut aceasta miscare ca acopere si zona laptopurilor folosindu-se de popularitatea uriasa a sistemului Android.

Un alt avantaj va fi cel al numarului mare de aplicatii de care vor beneficia toti utilizatorii sistemului hibrid dar mai ales vor beneficia cei cu Chrome Book.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171