baterie

Telefoanele Elephone vor veni in Romania prin Evolio

Telefoanele Elephone vor veni in Romania prin Evolio

Telefoanele Elephone vor veni in Romania prin Evolio – Este o afirmatie de-a mea dar tind sa cred ca este adevarata deoarece asa cum am publicat aici, patronul Evolio se prezinta mandru cu un telefon in mana, ce pare a fi un Elefone. Informatia am mai citit-o si pe alt site unde se spunea recent ca aceste telefoane vor ajunge oficial si la noi in tara.

Ceea ce tine in mana Dl. Nistoran, pare a fi un model de la Elefone, modelul P8000 si spun asta dupa ce am analizat cu atentie ceea ce tine dansul in mana si o fotografie ce infatiseaza modelul P8000. Insa, se aseamana destul de mult si cu alte modele de la Elephone.

77

 

5

 

23

Insa, modelul Elephone pare sa nu aiba sticla 2.5D pe cand cel pe care-l tine in mana patronul pare a avea…

Elephone P8000 are un procesor 64 Bit MTK6753 5.5 Inch, ecran de 5.5″ FHD, RAM 3GB, Android 5.1, senzor de amprente, camera de 13 MP Samsung si Android 5.1 Lollipop. Pretul lui in magazinul oficial elephonestore.com este de 169$, aproximativ 670 lei, asta in caz ca vrei sa cumperi o bucata. Cu siguranta daca vrei sa achizitionezi 5000 de bucati il vei cumpara pe la 100$, adica 400 de lei. Sunt curios in Romania cat va costa, daca Evolio va aduce Elephone rebranduit sau chiar cu sigla Elephone si daca o sa am dreptate.

Sper sa nu ma insel, insa de multe ori am anticipat lansarile telefoanelor Allview si am avut dreptate. Revin cand am date sigure.