Connect with us

Stiri despre telefoane

Moto G9 Play apare prin Geekbench si vine cu Snapdragon

Published

on

Modelul actual (Moto G8 Play), a prins bine la public, inclusiv in Romania. Cred ca la fel se va intampla si cu noua generatie, adica Moto G9 Play, telefon despre care aflam cateva detalii.

Si nu cred ca lansarea noii generatii este departe, probabil ca va fi dezvaluita in toamna. Principala si poate cea mai importanta diferenta, este data chiar de procesor. Se renunta la MediaTEK si se merge pe “mana” unui Snapdragon.

Nu cred ca pretul va creste foarte mult, posibil sa fie un Snapdragon 665 sau 662. Cateva mici detalii vedem si in captura de mai jos, observam faptul ca telefonul va avea procesor Qualcomm, 4GB memorie RAM si sistem de operare Android 10.

Advertisement

Moto G9 Play apare prin Geekbench si vine cu Snapdragon

Este genul de telefon pozitionat bine ca pret, adica maxim 1000 de lei in Romania. La ora actuala (iulie 2020), G8 Play are un pret de 799 lei si dotari destul de ok, dar nu putem spune ca iese in evidenta cu ceva, poate prin cele 3 camere foto sau bateria de 4000 mAh.

Moto G9 Play apare prin Geekbench si vine cu Snapdragon

313 puncte in mod single-core, rezultate asemanatoare obtin si modele precum Samsung Galaxy A51 si Huawei P30 Lite. Apoi, 1370p in multi core, comparabil cu Xiaomi Mi 9 Lite sau Samsung Galaxy S8. Asteptam si alte detalii, le vom primi in perioada viitoare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171