baterie

Google Pixel 3 XL si Pixel 3 – breton si display 19:9

Google Pixel 3 XL si Pixel 3 - breton si display 19:9

Google Pixel 3 XL si Pixel 3 – breton si display 19:9 – cam asa suna cateva informatiii noi si legate de telefoanele Google pe care le asteptam in toamna aceasta.

In mod normal, Google Pixel 3 XL si Pixel 3 ar trebui sa vada lumina zilei in luna octombrie. Primul model a fost dezvaluit in octombrie 2016, Pixel 2 a sosit fix un an mai tarziu.

Nu le facem acum un istoric, stiti deja ca au fost si criticate dar si laudate. Si au fost laudate in special la nivel de camera foto/video, multi sustin ca sunt cele mai bune telefoane la acest capitol.

Google Pixel este o linie de dispozitive electronice de consum de la Google care ruleaza sistemul de operare Chrome sau sistemul de operare Android. Marca Pixel a fost introdusă în februarie 2013 cu prima generație de Chromebook Pixel.”

Era normal ca Google Pixel 3 XL si Pixel 3 sa se alinieze trendului si sa fie dotate cu notch. Mai concret, se pare ca numai Pixel 3 XL va avea asa ceva. Iata si imaginile aparute recent pe internet, par a fi destul de credibile:

Google Pixel 3 XL si Pixel 3

Google Pixel 3 XL si Pixel 3 - breton si display 19:9

Google Pixel 3 XL si Pixel 3 par a avea un design modern, cel putin partea frontala. Margini laterale subtiri si posibil aceste panouri sa fie curbate. La baza ecranului ar urma sa existe (probabil) un buton fizic, destul de atipic.

In materie de specificatii tehnice, tot surse de pe Weibo (cea mai populara platforma de socializare din China) sustin ca telefoanele ar urma sa aiba procesoare Qualcomm Snapdragon 845, 4 si 6GB RAM, stocarea porneste de la 64GB.

Google Pixel 3 XL si Pixel 3 - breton si display 19:9

Ce telefoane au la ora actuala display 19:9?

OnePlus 6, Asus Zenfone 5Z, Huawei P20 Pro, Vivo V9, Oppo F7, Essential Phone, LG G7 ThinQ, Nokia X6, etc.

Asteptam si detalii clare cu privire la partea din spate a telefonului, ne intereseaza in special camerele foto. Personal, nu cred ca vor apela la 3 senzori (asa cum vedem pe Huawei P20 PRO) si cel mai probabil, vor fi cel mult 2.