Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus lanseaza modelul Nord LE, o singura bucata disponibila

Published

on

OnePlus a facut astazi un anunt interesant si putin inedit. A lansat un telefon, dar acesta este produs numai intr-o singura unitate. Mai exact, au fabricat un singur telefon Nord LE. Nu poate fi cumparat, insa cei ce se cred norocosi, pot participa la un concurs pe pagina de Instagram (oficiala) si au sanse sa-l castige.

Una dintre conditii este sa faceti o poza cu telefonul vostru actual si sa o postati pe feed-ul de la Instagram. Trebuie sa spuneti si de ce va doriti acest nou telefon. Este mult spus “telefon nou”, acest OnePlus Nord LE nu este decat un Nord usor cosmetizat (nu trebuie confundat cu Nord N100).

Diferentele sunt date de culoarea carcasei si de finisajele ei. In rest, este identic, un OnePlus Nord care se vinde in Romania cotra sumei de aproximativ 2000 de lei. De ce este carcasa aceasta speciala sau cu ce este diferita? Un design de tip gradient, o trecere lina de la culoarea portocalie la cea verde. Nu stiu cat de inspirata este alegerea aceasta, o combinatie inedita de culori…

Advertisement

oneplus nord le

In fine, despre specificatiile tehnice nici nu are rost sa discutam mai mult, este un Nord cu Snapdragon 765G si conectivitate 5G. Dar ideea este una originala si de salutat, cineva va avea in buzunar un telefon unic in lume.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des