Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Pixel 4a, lansare in data de 3 august 2020

Published

on

Nu cred ca Google Pixel 4a va fi un telefon frumos si nici macar cel mai performant. Insa, prin seria Pixel, Google nici macar nu isi doreste asa ceva.

Mai mult, as spune ca aceste telefoane sunt strict pentru cei ce vor o experianta pura de Android si cele mai bune performante in materie de camera foto. Asa au fost catalogate telefoanele Google Pixel.

google pixel 4a

Nu cred ca sunt nici foarte populare in Romania si se adreseaza numai unei anumite categorii de persoane. Iata ca a mai ramas putin timp pana la noul model, nici nu stiu daca poate fi vorba despre o ganeratie noua. Nu este un Pixel 5, ne vom multumi cu Pixel 4a.

Advertisement

Sunt disponibile cateva randari si cateva informatii referitoare la specificatiile tehnice. Asa cum spuneam anterior, nu este un smartphone fabricat pentru a fi extrem de elegant. Un setup foto generos in partea din spate, chiar si senzor fotode amprente clasic, tot in spate.

Ecranul va avea o diagonala de 5.8″ si va fi de tip “punch hole”, probabil un OLED. Acumulator de 3150 mAh cu incarcare rapida la 18W, procesor Snapdragon 730, 4GB RAM si 64 sau 128GB stocare interna.

Google nu va integra multe camere foto principale, telefonul va avea un singur senzor foto. Insa, probabil unul destul de bun si mai ales un soft implementat corect si bine optimizat. Anul acesta nu va fi lansata o versiune de tip XL.

Advertisement

Avand in vedere aceste caracteristici si faptul ca Google Pixel 4a va avea un Snapdragon 730 si nu ceva mai performant, putem spune ca pretul telefonului nu va fi unul extrem de mare. Da, probabil putin peste alte terminale cu acelasi chipset, dar probabil ca se justifica.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des