baterie

Google Pixel 4a, lansare in data de 3 august 2020

Google Pixel 4a, lansare in data de 3 august 2020

Nu cred ca Google Pixel 4a va fi un telefon frumos si nici macar cel mai performant. Insa, prin seria Pixel, Google nici macar nu isi doreste asa ceva.

Mai mult, as spune ca aceste telefoane sunt strict pentru cei ce vor o experianta pura de Android si cele mai bune performante in materie de camera foto. Asa au fost catalogate telefoanele Google Pixel.

google pixel 4a

Nu cred ca sunt nici foarte populare in Romania si se adreseaza numai unei anumite categorii de persoane. Iata ca a mai ramas putin timp pana la noul model, nici nu stiu daca poate fi vorba despre o ganeratie noua. Nu este un Pixel 5, ne vom multumi cu Pixel 4a.

Google Pixel 4a, lansare in data de 3 august 2020

Sunt disponibile cateva randari si cateva informatii referitoare la specificatiile tehnice. Asa cum spuneam anterior, nu este un smartphone fabricat pentru a fi extrem de elegant. Un setup foto generos in partea din spate, chiar si senzor fotode amprente clasic, tot in spate.

Ecranul va avea o diagonala de 5.8″ si va fi de tip “punch hole”, probabil un OLED. Acumulator de 3150 mAh cu incarcare rapida la 18W, procesor Snapdragon 730, 4GB RAM si 64 sau 128GB stocare interna.

Google Pixel 4a, lansare in data de 3 august 2020

Google nu va integra multe camere foto principale, telefonul va avea un singur senzor foto. Insa, probabil unul destul de bun si mai ales un soft implementat corect si bine optimizat. Anul acesta nu va fi lansata o versiune de tip XL.

Avand in vedere aceste caracteristici si faptul ca Google Pixel 4a va avea un Snapdragon 730 si nu ceva mai performant, putem spune ca pretul telefonului nu va fi unul extrem de mare. Da, probabil putin peste alte terminale cu acelasi chipset, dar probabil ca se justifica.