Acasă Stiri Android Si Noutati Google Pixel 3 Lite chiar exista, vedem primul review

Google Pixel 3 Lite chiar exista, vedem primul review

1

Google Pixel 3 Lite chiar exista si se pare ca moda telefoanelor “Lite” va reveni in 2019. Desigur, ne referim la terminalele de top si in sepcial, la cele fabricate de catre marii producatori. Astfel, se tot vorbeste despre aparitia unei versiuni mai accesibile a modelului Samsung Galaxy S10. Ceva de ganul acesta, nu am mai avut de multi ani, S5 a fost ultima versiune ce s-a bucurat de un frate mai mic.

Pana sa discutam despre el, ne indreptam atentia asupra acestui Google Pixel 3 Lite, clip video la finalul articolului. Si de data aceasta, nu mai este vorba despre un zvon sau despre simple imagini. Apare intr-un clip video pe YouTube si astfel, il putem vedea in toata splendoarea.

Sa spunem ca Google Pixel 3 Lite este un telefon mid-range, insa unul aflat in partea de sus a acestei categorii. Smartphone compact, o diagonala destul de mica pentru 2019, fara notch, fabricat din plastic, o singura camera foto principala, procesor de tip Snapdragon 670 si chiar jack audio, in partea de sus.

Pentru moment, nu este in magazine si nici nu putem discuta in mod concret despre vreun pret. Va ajunge cu siguranta si in Romania, ramane de vazut daca va avea succes.

Google Pixel 3 Lite are un display cu o diagonala de 5.56″, rezolutie 2160×1080 pixeli, aspect 18:9, fara notch si 434 ppi (densitatea de pixeli). Snapdragon 670 este si el tot un mid-range, introdus la jumatatea anului 2018, 64 bit, fabricat pe o tehnologie de 10nm, 8 nuclee de tip Cortex-A75 si Cortex-A55.

  • Google Pixel 3 Lite – 5.56″ (fara notch) si procesor Snapdragon 670
  • Google Pixel 3 – 5.5″ (fara notch) si Snapdragon 845
  • Google Pixel 3 XL – 6.3″ (cu notch) si Snapdragon 845

Google Pixel 3 Lite – VIDEO

Google Pixel 3 Lite se mai lauda si cu urmatoarele dotari:

  • Sistem de operare Android 9 PIE
  • GPU Adreno 615
  • 4GB memorie RAM si 32GB stocare interna
  • Camera principala de 12MP, f/1.8, stabilizare optica
  • Camera secundara de 8MP
  • Acumulator cu o capacitate de 2915 mAh
REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here