baterie

Google Pixel si Pixel XL apar la quickmobile.ro, pretul este cam mare!

Google Pixel si Pixel XL apar la quickmobile.ro, pretul este cam mare!

Google Pixel si Pixel XL apar la quickmobile.ro, pretul este cam mare! – Si este asa cum ma asteptam, adica nejustificat de mare pentru specificatiile tehnice cu care se lauda aceste telefoane si aici nu este neaparat vina magazinului care le listeaza la precomanda, am aflat inca de la lansare ca vor fi doua telefoane ce vor costa mult si sincer sa fiu, nu stiu ce succes vor avea pe piata aceste telefoane.

google-pixel-11 google pixel si pixel xl

Desigur ca Google Pixel si Pixel XL sunt la precomanda si nu se afla fizic in stocurile magazinului quickmobile.ro, banuiesc ca nu este greu sa le listezi cu statusul de precomanda… Pixel costa 3299.99 lei si Pixel XL costa 3799.99 lei, oferta este AICI pentru ambele modele.

Magazinul sustine ca aceste telefoane au si garantie de 2 ani de zile, garantie pe care o poti extinde cu inca un an sau doi, in acest caz va trebui sa mai scoti ceva din buzunar, ele vor fi disponibile din noiembrie insa nu stim clar daca se va intampla pe 1 noiembrie sau in ultima zi a lunii, cei de la quickmobile.ro nu precizeaza asta.

google-pixel-2 google pixel si pixel xl

Asa cum spuneam, specificatiile tehnice sunt bune si practic telefoanele sunt identice la interior, au procesoare Qualcomm Snapdragon 821 pe 16 nm, quad core, Adreno 530 ca placa grafica, 4GB RAM, modelul Pixel are un display de 5 inch, 1920 x 1080 rezolutie, 441ppi densitatea de pixeli, AMOLED, Gorilla Glass 4 iar google Google Pixel XL dispune de un display de 5.5″, 2560 x 1440 rezolutie, 534ppi densitatea de pixeli, AMOLED, cu protectie Gorilla Glass 4.

Modelele vandute de quickmobile.ro au 32GB stocare interna si consider ca nu este profesionist ca magazinul sa afiseze specificatiile in limba engleza si copiate de pe alt website (gsmarena), este totusi un magazin ce se vrea a fi unul cu pretentii!