Acasă Stiri Android Si Noutati Mai multe poze cu telefonul Samsung Galaxy S21 si pareri

Mai multe poze cu telefonul Samsung Galaxy S21 si pareri

0

Mai multe poze cu telefonul Samsung Galaxy S21 au aparut pe internet si se pare ca deja sunt doua certitudini. Una dintre ele se refera la design si apoi, la dedimire. Telefonul pare sa nu se numeasca Samsung S30 (asa cum ne-am fi asteptat).

Partea de design poate fi o surpriza, insa numai pentru unii. Eu ma asteptam la altceva, la o schimbare mai majora pentru noul flagship Samsung. Am putea crede ca multe telefoane produse de acest brand vor arata asemanator in 2021, nu vor lipsi nici clonele.

Se pare ca se continua cu acest design bazat pe un display de tip “punch hole”, adica o camera de selfie amplasata fix in mijocul ecranului. Randarile au fost postate de catre Ice Universe si pe putem cataloga a fi destul de credibile. Si inca un detaliu interesant legat de display.

Vor fi 3 modele de S21 (clasic, + si Ultra) dar numai cel mai scump va avea un display curbat. Ar fi pentru prima data cand se intampla asa ceva pe un “S”, dar startul a fost dat deja de Note 20, cel simplu. In mod clar, costul de fabricare va fi mai mic, dar ramane sa vedem daca si preturile la raft vor fi mai mici.

Samsung Galaxy S21 si S21+ vor avea ecrane cu rata de refresh de 120Hz si diagonale de 6.2 si 6.7 inch. Un downgrade apare si la rezolutie, ma refer la generatia S20. Se zvoneste ca nu vor mai avea rezolutie 1440p+, se coboara la 1080p. Nu este ceva neaparat grav sau rau, autonomia va fi imbunatatita si experienta multimedia nu va fi afectata mult, aproape deloc chiar.

Samsung Galaxy S21

Este clar ca procesorul va fi mai potent si per total vor fi dispozitive mai rapide, insa in linii mari si asa cum stau lucrurile acum, nu vor fi terminale impresionante. Retinem totusi ca sunt numai zvonuri, dar sunt mari sanse ca ele sa fie cat se poate de credibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here