Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema

Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema – Mi-au trecut o gramada de telefoane mobile prin mana, noi sau second hand si m-am lovit de cateva ori de problema cu erorile din Google Play, trebuie sa va spun ca nu neaparat telefoanele mai ieftine sau cele chinezesti au acest mic bug, am intalnit si la case mai mari.

De fiecare data am rezolvat problema si trebuie sa stiti ca la ora actuala nu prea mai sunt telefoane fara magazinul Google Play instalat si din cate stiu, cei de la Google chiar au rezolvat problema asta, toate telefoanele mobile sunt obligate sa aiba acest suport de unde utilizatorul sa-si poata descarca aplicatii, jocuri, carti, muzica, etc.

eee

“Magazin Google Play s-a oprit” pare a fi cea ma frecventa eroare sau daca ai telefonul setat in limba engleza “Unfortunately Google Play Store has stopped” Apoi, mai sunt erori diferite sub diverse coduri, cele mai frecvente sunt Google Play Store Error 403, Google Play Store Error 491, Google Play Store Error 492, Google Play Store Error 495, Google Play Store Error 498, Google Play Store Error 941 sau Google Play Store Error 504. Multe dintre aceste erori sunt trecatoare si pot fi cauzate de serverele de la Google, de regula aceste erori se rezolva de la sine dupa o perioada scurta de vreme sau prin repornirea telefonului.

Articolul continua dupa reclama:

TOATE ACESTE ERORI AU O REZOLVARE SIMPLA!

Si nu trebuie sa va impacientati, toate aceste erori au o rezolvare simpla si am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa procedati. Inainte de asta, am sa va mai spun ca daca telefonul este nou nout si proaspat scos din cutie, exista posibilitatea ca eroarea sa apara inevitabil sau ca Google Play sa raspunda mai greu la comenzi. In acest caz, trebuie rabdare si asta deoarece aplicatia se actualizeaza automat la ultima versiune.

CITESTE SI:  Functii, teste si coduri secrete Xiaomi, direct din telefon

11111111164trgv

Alta posibila rezolvare ar fi sa faci acelasi lucru cu aplicatia Google Play Services:

3ytfgcv

Cam asta ar fi tot, adica toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti, alta rezolvare nu exista – poate o instalare a altei versiuni de Google Play apk!.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Subor S3 Telefon 4G Fara Margini Ale Ecranului

Subor S3 Telefon 4G Fara Margini Ale Ecranului Subor S3 intra cu...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *