Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema – Mi-au trecut o gramada de telefoane mobile prin mana, noi sau second hand si m-am lovit de cateva ori de problema cu erorile din Google Play, trebuie sa va spun ca nu neaparat telefoanele mai ieftine sau cele chinezesti au acest mic bug, am intalnit si la case mai mari.

De fiecare data am rezolvat problema si trebuie sa stiti ca la ora actuala nu prea mai sunt telefoane fara magazinul Google Play instalat si din cate stiu, cei de la Google chiar au rezolvat problema asta, toate telefoanele mobile sunt obligate sa aiba acest suport de unde utilizatorul sa-si poata descarca aplicatii, jocuri, carti, muzica, etc.

eee Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema

“Magazin Google Play s-a oprit” pare a fi cea ma frecventa eroare sau daca ai telefonul setat in limba engleza “Unfortunately Google Play Store has sTOPped” Apoi, mai sunt erori diferite sub diverse coduri, cele mai frecvente sunt Google Play Store Error 403, Google Play Store Error 491, Google Play Store Error 492, Google Play Store Error 495, Google Play Store Error 498, Google Play Store Error 941 sau Google Play Store Error 504. Multe dintre aceste erori sunt trecatoare si pot fi cauzate de serverele de la Google, de regula aceste erori se rezolva de la sine dupa o perioada scurta de vreme sau prin repornirea telefonului.

CITESTE SI:  Cum functioneaza incarcarea wireless pe telefonul mobil?

TOATE ACESTE ERORI AU O REZOLVARE SIMPLA!

Si nu trebuie sa va impacientati, toate aceste erori au o rezolvare simpla si am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa procedati. Inainte de asta, am sa va mai spun ca daca telefonul este nou nout si proaspat scos din cutie, exista posibilitatea ca eroarea sa apara inevitabil sau ca Google Play sa raspunda mai greu la comenzi. In acest caz, trebuie rabdare si asta deoarece aplicatia se actualizeaza automat la ultima versiune.

11111111164trgv Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema

Alta posibila rezolvare ar fi sa faci acelasi lucru cu aplicatia Google Play Services:

3ytfgcv Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema

Cam asta ar fi tot, adica toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti, alta rezolvare nu exista – poate o instalare a altei versiuni de Google Play apk!.

Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema

5 COMMENTS

  1. Buna Viorel! Eu am allview x2 soul pro si nu pot instala nimic pe el, nu ma lasa sa descarc nimic. Ceva sugestii? Multumesc anticipat.

  2. Buna. Eu am instalat de pe site-ul allview o versiune de android, desi imi aparea ca am ultima la actualizare si asa am reusit problema cu magazin play. Am incercat sa vad daca gasesc asa ceva si pentru tel tau insa nu am gasit nimic pe site.

  3. Am smartphone nou ( 5 luni) Lenovo 5 ! A mers bine până acum 2 săptămâni ! Acum, nu mai pot actualiza Servicii Google play ! Răspunsul afișat: Dispozitivul nu este compatibil cu aceasta versiune ! Nu știu ce să mai fac !
    Dacă mă poate ajuta cineva îi mulțumesc !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree