Cateva promotii din gama video si accesorii pentru telefoane mobile – Am sa va prezint in cele ce urmeaza inca o campanie ce se desfasoara asa cum va asteptati tot in China, acolo sunt adevaratele preturi mici. Si nu conteaza neaparat daca veti cumpara sau nu, important este sa vedeti preturile diferitelor produse electronice sau accesorii si apoi sa le comparati cu cele de la noi din tara.

565656 Cateva promotii din gama video si accesorii pentru telefoane mobile

Ochelari VR 3D mai scumpi sau mai ieftini si dotati cu tehnologii diferite, proiectoare, diverse modele de mini PC-uri, sisteme de tip TV Box cu sistem Android, casti si alte gadgeturi diverse. Trebuie sa stiti ca pentru comenzi de peste 100 USD, pretul scade daca folositi cuponul 8TV si ca promotia este valabila numai pana la sfarsitul lunii.

Promotia este impartita pe categorii : Casti VR, sisteme de tip TV BOX si mini MC, proiectoare, WiFi display si receiver, casti audio si casti cu Bluetooth.

Casti VR

5656 Cateva promotii din gama video si accesorii pentru telefoane mobile

Am testat mai multe tipuri de casti VR si parerile mele despre aceste dispozitive sunt excelente, senzatiile pe care le traiesti nu pot fi descrise in cuvinte. In aceasta promotie intalnim astfel de dispozitive, de la banalul Google Cardboard ce costa numai cativa dolari si pana la casti profi ce costa peste 300 USD.

Insa, am vazut si ochelari 3D VR din plastic cu preturi chiar bune, recomand pentru cei cu bugete mici perechea de 16.54USd, cea alba cu telecomanda si desigur ca in functie de buget va puteti orienta catre ceva mai scump. DeePoon E2, casca de 300 USD este dotata cu ecran AMOLED, va dati seama ce calitate vedem acolo!

TV BOX si Mini PC

re Cateva promotii din gama video si accesorii pentru telefoane mobile

Pe scurt, aceste dispozitive iti pot transforma televizorul intr-unul inteligent, sunt practic niste dispozitive dotate cu sisstem de operare Android ce se conecteaza prin HDMI (recomandat) la TV sau la monitoarele compatibile.

Sistemele de tip MiniPC sunt practic niste calculatoare in minuatura, ele au preturi foarte bune si ruleaza sistemul de operare Windows. Pentru un TV BOX, preturile incep de la 24USD.

PROIECTOARE

777 Cateva promotii din gama video si accesorii pentru telefoane mobile

Nu cred ca au nevoie de prezentare amanuntita, sunt pentru toate gusturile dar si pentru toate buzunarele, am vazut ca sunt in oferta si proiectoare ce au ca sistem de operare Android. Asta inseamna ca daca nu ai un Smart TV sau nici macar televizor, iti poti transforma peretele in TV cu ajutorul acestor dispozitive. In functie de pret, avem parte de rezolutii mai bune sau mai slabe plus diverse configuratii hardware si porturi.

Cel mai ieftin costa in jur de 35USD si cel mai scump ajunge pana la 150USD si desigur ca desi in specificatii veti vedea scris 1080p, trebuie sa stiti ca rezolutia adevarata este mult mai mica, cei 1080p reprezinta altceva si sunt aruncati in fata pt reclama. 

Restul categoriilor, preturile si ofertele complete le vedeti direct in pagina campaniei ce se va desfasura pana in data de 30 mai 2016, link direct.

Cateva promotii din gama video si accesorii pentru telefoane mobile
CITESTE SI:  Sa fie primul din aceasta serie? Huawei Mate 20 Lite

2 COMMENTS

  1. In link-ul pus de tine Tv box-urile ruleaza Android, nu Windows precum ai scris.
    Am observat ca au iesire AV asta inseamna ca se pot conecta si la televizoarele clasice cu tub cinescop?
    Daca e asa, atunci sunt chiar OK.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree