Acasă Stiri Android Si Noutati Alte accesorii speciale si mai inedite pentru telefoanele mobile, inclusiv steady!

Alte accesorii speciale si mai inedite pentru telefoanele mobile, inclusiv steady!

0

Tot cei de la camfere.com au si aceste produse disponibile, asta pe langa multimea de camere video sport si de actiune pe care le-am prezentat aici pe androidro.ro in ultima perioada, este vorba de cateva accesorii mai speciale pentru telefoanele mobile si ceva mai diferite fata de cele pe care le vedem in mod frecvent in magazine.

Mi-au atras atentia in primul rand cateva dispozitive de tip steady, dispozitive speciale pentru telefoanele mobile si care chiar daca au preturi destul de mari, isi fac treaba foarte bine si fara indoiala isi fac treaba mult mai bine fata de stabilizarea optica sau digitala prezenta pe telefoanele mobile moderne, de altfel, aceste accesorii costa de cele mai multe ori cat un telefon mobil si nu sunt chiar pentru oricine.

erer

Preturile in acest caz pornesc de la 60 de dolari si pot sari de 300 de dolari, pentru ca sa va dati seama despre ce este vorba, puteti arunca o privire aici. Rezultatul il vedeti cel mai bine in clipul video de mai jos, ele sunt compatibile si cu telefoanele mobile, camerele foto sau cele video de actiune gen GoPro.

Sunt mai scumpe deoarece au ceva tehnica inauntru si mecanisme mai delicate si sensibile, stabilizare pe 3 axe si sunt fabricate din materiale foarte usoare si rezistente, exista si direct cu conectivitate WiFi sau Bluetooth.

 

Oferta este destul de generoasa in acest caz, insa consider ca sunt accesorii utile numai pentru cei pasionati de asa ceva si pentru cei ce filmeaza mult cu telefonul mobil si eventual chiar scot bani din asa ceva.

In rest, mai sunt si accesorii mult mai ieftine si mai mult sau mai putin utile, lavaliere pentru telefoanele mobile, lumini suplimentare pentru filmarea pe timp de noapte, diverse sisteme de prindere pentru telefoanele mobile si pentru camrele de actiune, dispozitive de tip selfie stick cu telecomanda pentru camerele sport, sisteme speciale de prindere pentru cei ce fac scufundari si vor sa-si prinda camerele de atiune pe cap, genti pentru transport, folii de protectie pentru camerele video de acctiune si o gramada de alte accesorii, oferta completa este AICI.

d1364-7

Poate fi folosit si codul camfere la achizitionarea unui produs, codul mai reduce putin pretul initial. Legat de camfere.com, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here