baterie

Honor pregateste lansarea telefonului X40i cu design fresh

Honor pregateste lansarea telefonului X40i cu design fresh

Honor pregateste lansarea telefonului X40i cu design fresh, insa nu stim daca o va face si la nivel international. Acest brand este si-a facut recent simtita prezenta si in Romania, in oferta de la noi din tara fiind incluse telefoane din toate categoriile de pret.

Honor X40i va fi un succesor al lui X30i si lansarea este programata pentru data de 13 iulie 2022. Exista si posterul oficial pe care-l vedeti mai jos, acesta ne lasa putin sa ne imaginam cam despre ce ar fi vorba si putem presupune ca face referire la cele doua camere prezente in partea din spate. Sau pot fi 2 module ce integreaza mai multi senzori.

poster

Si pare a fi un design complet schimbat fata de ce ne prezentau in octombrie 2021, X30i avand un setup ce seamana destul de mult cu un iPhone de generatie mai veche. Anul acesta, modelul X40i pare sa imprumute putin din stilul Honor 70 sau 50, adica ceva mai modern.

Clipul video atasat mai sus ne lamureste intr-un final, sunt 2 cercuri care se intersecteaza si in interiorul lor apar camerele foto. Destul de interesanta alegerea aceasta, insa nu primim alte informatii legate de senzori, display (punch-hole), acumulator sau procesor. Stim ca va avea conectivitate 5G, probabil este vorba despre un mid-range. Mai multe detalii aflam miercuri, 13 iulie 2022.

honor x40i telefon