Connect with us

Turist cazut in craterul vulcanului Vezuviu in cautarea telefonului care-i scapase din mana in momentul in care a vrut sa-si faca un selfie. Si nu este prima data cand auzim intamplari neplacute legate de pozele selfie, unele evenimente chiar s-au terminat mai rau decat acesta.

Poate cel mai cunoscut caz este al unei tinere populare (Sofia Cheung) pe Instagram, aceasta a decedat anul trecut dupa ce a alunecat de pe o stanca si a cazut intr-o cascada din Hong Kong. Desigur, isi facea un selfie.

Revenim acum la eroul nostru, acesta a scapat numai usor si s-a ales cu cateva vanatai dar si cu o ancheta a politiei, autoritatile vor acum sa-l sanctioneze pentru ca a urcat spre varful vulcanului pe un traseu periculos. Conform sursei, baiatul in varsta de 23 de ani și familia sa au ajuns in varful vulcanului, inalt de 1.281m care se ridica deasupra orașului Napoli, din sudul Italiei, dupa ce au ocolit o poarta de acces pentru vizitatori și au mers pe o poteca interzisa.

turist vulcan

Tanarul a inceput sa-si faca poze selfie si potrivit presei locale, telefonul mobil i-a alunecat in gura vulcanului. Eroul nostru a coborat in crater in incercarea de a-și recupera aparatul, dar si-a pierdut echilibrul si a alunecat cativa metri. Ghizii locali erau prezenti la fața locului și au intrat in crater pentru a-l extrage afara. Acestia au alertat autoritatile locale care s-au deplasat la fața locului și a fost necesara interventia unui elicopter pentru a-l cobori in siguranta. 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *