Acasă Stiri Android Si Noutati HTC U11 are probleme grave si este pe lista neaga

HTC U11 are probleme grave si este pe lista neaga

6

HTC U11 are probleme grave si este pe lista neaga intocmita de celebrul youtuber JerryRigEverything, acesta testeaza intr-un mod propriu si mai mult decat intersant, cele mai bune si mai cotate telefoane mobile. Astfel, prin mana i-au trecut pana acum multe telefoane de top si un test interesant este acela al durabilitatii.

Multe dintre telefoanele ce au fost supuse acestor teste au trecut, insa avem parte si de ceva surprize. Cea mai recenta este data de noul HTC U11, acesta nu a reusit sa “supravietuiasca” testului si a facut un mare “POC” asa cum vedeti in testul de mai jos.

Desigur ca in conditii reale de utilizare, nu prea este supus acestor teste, nu cred ca vreun posesor isi chinuie atat de mult telefonul. Insa, din ceea ce vedem, este clar ca acest smartphone nu este cel mai rezistent.

HTC U11 se adauga astfel listei negre ce cuprinde nume precum: Nexus6P, Nextbit Robin, BlackBerry KEYone, Xiaomi Mi5, Honor 6 x, etc.

Retineti ca despre modelul anterior, HTC 10, JerryRigEverything a spus ca este un telefon incredibil de bine construit!

Iata si clipul:

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

6 COMENTARII

  1. De obicei apar accidente de acest fel la fete…,,victima” sta de obicei in buzunarul strâmt de la spate(cam o treime este la vedere din telefon)…cu cât este mai tare și mai sexy funduletul fetei,cu atât riscurile să se facă bărcuță sunt mai mari…așa ajung telefoanele sa arate ca lg g flex …tipul le supune la cazne…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here