Acasă Stiri Android Si Noutati NO.1 G8, au inceput vanzarile pentru acest smartwatch ieftin

NO.1 G8, au inceput vanzarile pentru acest smartwatch ieftin

1

NO.1 G8, au inceput vanzarile pentru acest smartwatch ieftin, este vorba despre un model ieftin si proaspat anuntat de catre compania NO.1, adica principalul producator din China de astfel de gadgeturi accesibile.

Ei au lansat de-a lungul timpului multe modele ieftine, ba chiar clone ale unor modele de top, insa au si versiuni cu sistem de operare Android, ceasuri mai ieftine sau mai scumpe, insa, in general, preturile nu sar cu mult de 100 USD.

NO.1 G8
NO.1 G8

Acum, NO.1 G8 apare pentru prima data in magazinul banggood.com insa il asteptam sa-si faca prezenta si pe restul platformelor, pe banggood costa numai 33 USD.

Clar ca NO.1 G8 nu are un sistem de operare Android avand in vedere pretul mic, insa este vorba despre un OS specific acestor dispozitive cu procesor MediaTEK, MT2502 este solutia aleasa in acest caz si trebuie precizat ca acest smartwatch este compatibil cu IOS si Android, conectivitatea este Bluetooth 4.0.

Totusi, NO.1 G8 are supoert si pentru cartelele SIM de tip nano, asta inseamna ca utilizatorul poate initia sau prelua apeluri telefonice direct din meniul ceasului, acesta dispune si de functiile smart obisnuite deja pe un astfel de gadget.

Eecranul  de 1.3″ IPS este unul circular pe care imaginea este afisata complet, intalnim un acumulator cu o capacitate de 380mAh, rezolutia este de 240×240 pixeli, suporta gesturi inteligente, conectivitate 2G, exista si un senzor cardiac, trebuie sa stiti ca acest NO.1 G8 are G senzor iar constructia este una din otel.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here