Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei ar putea scadea dramatic, Samsung in crestere pana in 2021

Published

on

Citeam un articol interesant pe gsmnarena.com si la fel de interesant este graficul pe care l-am atasat. Putem observa ce s-a intamplat anul acesta in industria telefoanelor mobile, dar si care sunt scenariile celor de la Strategy Analytics pentru anul 2021.

Este suficient sa privim cu atentie imaginea de mai jos pentru a vedea ce s-a intamplat pana acum, dar si cum se va aseza piata in 2021.

Huawei ar putea scadea dramatic, Samsung in crestere pana in 2021

Ce concluzii rapide putem trage:

Advertisement
  • Xiaomi este singurul producator (din tabel) care vinde mai mult in 2020 si de la care se asteapta tot o crestere anul urmator.
  • Anul acesta, Samsung a vandut mai putine unitati in comparatie cu anul trecut. Pentru 2021, se asteapta o crestere, dar nu una surprinzatoare.
  • Si Apple scade putin in 2020, dar se remarca o crestere spectaculoasa in viitor.
  • Se pare ca Huawei nu va sta bine deloc. Conform sursei, anul acesta are cea mai puternica scadere in comparatie cu concurenta. Dar daca ne uitam la predictia pe 2021, observam o adevarata prebusire a numarului de unitati vandute! De la 192 milioane in 2020, la numai 59 milioane in 2021!
  • Si tot anul viitor, clasamentul ar urma sa arate asa: Samsung pe primul loc, Apple pe 2, Xiaomi pe 3 si Huawei pe 4.

Pe 4 in acest grafic, nu stim daca nu cumva vor fi alti producatori care vor reusi sa vanda peste 59 milioane de unitati si in acest mod, Huawei ar putea sa coboare mai jos.

Dar sa nu uitam ca este vorba despre o predicte, ramane de vazut daca si in ce mod Huawei va reusi sa-si rezolve problemele. Ar fi pacat si pentru ei, dar si pentru intreaga industrie ca lucrurile sa arate chiar asa!

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171