Connect with us

Plafoniera LED cu Bluetooth si alte gadgeturi de la Lidl disponibile in saptamana 20-26 martie 2023, aceasta este valabilitatea catalogului din care am extras cateva produse. Si unele gadgeturi vor intra in magazine incepand cu ziua de joi. Recunosc, sunt unul dintre cei care intra la LIDL pentru a se uita prin rafturile cu diverse produse pentru casa si mai cumpar din cand in cand cate ceva interesant.

led lidl

Daca vrei “sa-ti cante tavanul”, poti cumpara aceasta plafoniera cu LED si difuzor Bluetooth incorporat. Are intenistate variabila si 2 moduri de iluminare, dar si functie de temporizator pentru stingerea automata a luminii. Observ ca nu este LED-RGB, adica va asigura o lumina alba. Pretul este de 219 lei.

parkside lidl

Revin si produsele auto, calitatea acestora fiind una medie. Minicompresor auto la 12V cu manometru, tester presiune anvelope cu indicator de uzura pentru anvelope, o trusa de tubulare de impact si cheie de roti sau o lampa de lucru cu LED si acumulator integrat.

scule lidl

Revin la LIDL si sculele Parkside pentru pasionatii de lucru mai migalos. Slefuitor de precizie, subler cu functie de rapprtor digital, o statie digitala de lipit, lupa LED pentru mecanica fina, aparat pentru modelaj si gravura, dar si o statie elevatoare cu reglarea inaltimii.

Plafoniera LED cu Bluetooth si alte gadgeturi de la Lidl

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!