baterie

Xiaomi 12 Lite, aflam specificatiile tehnice importante

Xiaomi 12 Lite, aflam specificatiile tehnice importante

Xiaomi 12 Lite este noul mebru care ar urma sa se alature in curand familiei “12” si probabil, va fi cel mai accesibil din lista. Deja exista un model mai ieftin, este vorba despre Xiaomi 12X. Si pe langa acesta, deja se pot cumpara din Romania versiunile Xiaomi 12 si 12 PRO, asteptam cu interes si varful de gama, adica versiunea Ultra.

In materie de design, schimbari majore nu vor fi. Conform unor imagini noi aparute, nu ar exista diferente intre acest Lite si alta varianta de 12, interesant este ca ar putea sa se pastreze un display curbat. In rest, la prima vedere, acelasi modul al camerelor foto si o camera de selfie amplasata in mijloc.

Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite, aflam specificatiile tehnice importante

Snapdragon 778G, acesta ar fi procesorul, identic cu cel utilizat si de Xiaomi 11 Lite 5G New Edition, smartphone care se vinde acum in Romania la un pret de aproximativ 1600 lei. Insa, acesta nu are display curbat si putem deduce ca noul Xiaomi 12 Lite ar urma sa fie ceva mai scump, poate spre 2000 de lei in momentul aparitiei.

In materie de performante, totul ar trebui sa fie mai mult decat ok, acest procesor este capabil sa atinga usor peste 500.000 de puncte in testul AnTuTu. Ne asteptam la versiuni dotate cu 6 sau 8GB memorie RAM, pana la 256GB stocare interna si chiar o camera foto principala cu senzor de 64MP, inclusiv stabilizare optica si o camera ultrawide de 8MP + 5MP macro.

Xiaomi 12 Lite, aflam specificatiile tehnice importante

Ecranul are o rata de refresh ce urca pana la 120Hz, tehnologie AMOLED si o diagonala de 6.55inch. Sistemul de operare va fi un Android 12 cu interfata MIUI 13, acumulator generos cu o capacitate de 4500 mAh si incarcare rapida la 67W. Deci, ne asteptam la un Xiaomi 12 Lite destul de dotat, cu specificatii tehnice bune, ramane sa vedem la ce pret va fi vandut si cand va fi lansat.

via