Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei, de ce asa? Notch imens pe noul Mate 30 PRO!

Huawei, de ce asa? Notch imens pe noul Mate 30 PRO!

0

Mate 30 PRO apare acum intr-o serie de poze reale, sau cel putin par a fi reale. Trebuie sa le privim cu anumite rezerve si asa ar trebui sa o facem pana cand Huawei lanseaza telefonul.

Lansarea ar urma sa aiba loc in toamna, deci, nu peste mult timp. Oricum, nu este prima data cand vedem partea frontala a telefonului. In urma cu putin timp, au mai aparut poze cu sticla de protectie a ecranului.

La momentul acela, m-am abtinut de la orice comentarii si am sperat ca acele imagini sa fie flase. Se pare ca nu a fost deloc asa, Huawei refuza sa puna un display full view, asta in cazul telefoanelor de top.

Capturile de mai sus au fost postate pe reteaua Weibo, retea de socializare din China. Ne dam seama ca Mate 30 PRO (cel subliniat cu sageata), va avea un display curbat, era de asteptat sa se intample asta, nimic de obiectat.

Insa, un asemenea notch la final de 2019, mi se pare cam fortat si putin bizar. Posibil ca acolo sa fie integrate camerele si senzorii. Chiar si asa, s-a dovedit ca exista alte solutii pentru ascunde tehnologiile ce ar putea fi integrate acolo.

Telefonul Huawei Mate 30 PRO, este asezat langa versiunea 5G a lui Mate 20 X. Mai jos, vedem poza de care discutam anterior, prima “scapata” in mediul online. Posibil sa fie vorba de 2 camere frontale, poate chiar 3.

Difuzorul ar urma sa fie deasupra sau sa fie folosita o alta tehnologie, ce prin vibratii. Oricum ar fi, ramane tot un notch foarte mare pentru finalul anului 2019 si mai ales pentru un smartphone ce va fi un concurent direct pentru Samsung Galaxy Note 10, poate concurent si la titlul de cel mai bun telefon al anului.

Prezenta unui astfel de notch, se justifica numai in cazul in care au integrat acolo ceva de domeniul SF! Ramane de vazut, asteptam mai multe “scapari” si anuntul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here