Acasă Stiri Android Si Noutati Allview AVI, teaser nou “nu mai ratezi momente importante”

Allview AVI, teaser nou “nu mai ratezi momente importante”

0

Astazi, aflam cateva detalii noi legate de Allview AVI, asistentul personal dezvoltat chiar de catre Allview. Dezvoltat de la zero si mai ales, un asistent in limba romana. El este deja disponibil pe cateva modele de telefoane, insa numai sub acest brand.

Se pare ca este ultimul teaser pe care-l vedem si apoi, urmeaza prezentarea finala. Insa, chiar si asa, exista o oarecare doza de mister. Acum cateva zile, faceam cunostinta cu un prim material promo, el a fost postat pe canalul oficial de YouTube. Iata-l:

Noul promo, este disponibil tot pe canalul de YouTube:

Putem trage cateva concluzii, insa nu stim cat de sigure sunt ele. In primul clip, observam o persoana la bordul unei masini, persoana respectiva pare a interactiona cu masina.

Apoi, sunt doi tineri ce se joaca pe o consola de gaming si la fel, par a interactiona cu respectiva consola, sau cu televizorul. La fel de posibil, Allview AVI poate ramane numai pe telefoanele mobile, insa cu un upgrade important si cu o interactiune mult mai avansata.

Ar fi interesant daca ai putea interactiona cu telefonul la un nivel mult mai avansat. Sa te auda si sa te recunoasca fara sa pornesti ecranul telefonului si sa execute sarcini mult mai complexe.

Probabil ca se va ajunge in scurt timp si la asa ceva. Poate chiar acest Allview AVI sa fie solutia, observam ca dezvoltatorul acestui soft, chiar lucreaza si ofera actualizari constante. Asteptam 😉

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here