baterie

WiFi Nelimitat de la Telekom Mobile, noua oferta a operatorului

WiFi Nelimitat de la Telekom Mobile, noua oferta a operatorului

WiFi Nelimitat de la Telekom Mobile si este vorba despre o promotie care a inceput sa ruleze de cateva zile. Un promo destul de bine facut, exista inclusiv un spot publicitar pe aceasta tema. Insa, haideti sa vedem ce inseamna WiFi Nelimitat.

Ati putea spune ca oricum, wifi-ul este nelimitat. Adica cel putin asta se intampla in casa cat timp de platim abonamentul. Deci, aparent nu este nimic wow. Telekom ne spune ca acest serviciu de date mobile este nelimitat si pentru 6 euro pe luna (contract de 24 de luni) ai internet portabil nelimitat oriunde, oricand, pe orice dispozitiv: smartphone, smart TV, laptop, tableta.

Dupa ce va abonati trebuie sa va conectati routerul la priza si sa incepeti navigarea pe net. Observati ca am subliniat “internet portabil”. Portabil inseamna peste tot, insa nu vad cum este posibil asa ceva din moment ce primim un router Tenda 4G06 (clientii business). Este un dispozitiv in care se introduce o cartela SIM si in acest mod am avea WiFi.

WiFi Nelimitat de la Telekom Mobile

WiFi Nelimitat de la Telekom Mobile, noua oferta a operatorului

Un fel de hotspot, ceva ce face orice telefon mobil cu Android. Acest router nu este unul chiar de mici dimensiuni, adica nu ar incapea intr-un buzunar. Deci, care ar fi faza, chiar nu am inteles ce vor sa zica. Probabil ca vom intelege daca urmarim materialul promotional de mai jos.

Practic este vorba despre momentele in care esti plecat in munte, sa spunem intr-o cabana si acolo nu ai net. Dar tot te vei folosi de o cartela Telekom (poate suporta sa introduci si alt operator) si in zona respectiva ar trebui sa ai semnal 4G, unul care prin router sa fie transformat in WiFi.

Exact cum spuneam anterior, un fel de hotspot pe care il poti face cu ajutorul unui telefon secundar cu o cartela. Ideea de baza este ok, in clip apare o persoana care este filmata in padure si probabil se foloseste de un generator. Poate fi util in anumite conditii, dar se bazeaza tot pe reteaua 3G sau 4G.