Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei vinde MatePad Paper cu un ecran asemanator hartiei

Published

on

Huawei lanseaza (in Romania) MatePad Paper cu un ecran asemanator hartiei si certificat TÜV Rheinland. Huawei a lansat multe gadgeturi in 2022, unele de buna calitate (chiar premium), dar nu sta bine pe partea de telefoane mobile.

In special, producatorul ne-a dat informatii referitoare la display, posibil ca acesta sa fie punctul forte. Tableta poate fi deja comandata din magazinul oficial, pretul ei fiind de 2399 lei. Exista si o reducere de 200 de lei pentru cei ce doresc sa se aboneze la newsletter-ul companiei.

Huawei vinde MatePad Paper cu un ecran asemanator hartiei

HUAWEI MatePad Paper este dotată cu un ecran FullView de 10,3 inch, pentru o experiență de lectură profundă care nu obosește vederea. Tableta a trecut zece teste profesionale1 TÜV Rheinland, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland Paper Like Display. În plus, tableta dispune de un mod Smart Refresh2 care reglează automat rata de reîmprospătare a ecranului în funcție de conținutul vizionat de utilizatori, oferindu-le acestora o experiență de vizualizare optimizată.

Advertisement

Huawei vinde MatePad Paper cu un ecran asemanator hartiei

Trebuie sa stiti ca este un ecran E-Ink (cerneala electronica), adica nu este unul color, clasic. 10.3 inch diagonala, 1872 x 1404 pixeli rezolutie, 227ppi densitate si 86.3% body ratio. Procesorul este un Kirin 820E, stocarea interna de 64GB, 4GB RAM, ruleaza HarmonyOS 2, baterie de 3.625 mAh.

Dispozitivul are difuzoare stereo si 4 microfoane, WiFi 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2 x 2 MIMO, 2,4 GHz și 5 GHz, conectivitate Bluetooth, senzor de amprenta, exista suport OTG. MatePad Paper este echipată cu HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generație), care acceptă 4096 niveluri de presiune pentru o experiență de scriere lină, precum și o latență scăzută de 26 ms1.

Huawei vinde MatePad Paper cu un ecran asemanator hartiei

Utilizatorii vor avea aceeași senzație ca cea din timpul scrisului pe hârtie din momentul în care vârful acestuia se va întâlni cu ecranul tabletei și vor auzi un „foșnet” plăcut pe tot parcursul notărilor.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171