Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Huawei vinde MatePad Paper cu un ecran asemanator hartiei

Published

on

Huawei lanseaza (in Romania) MatePad Paper cu un ecran asemanator hartiei si certificat TÜV Rheinland. Huawei a lansat multe gadgeturi in 2022, unele de buna calitate (chiar premium), dar nu sta bine pe partea de telefoane mobile.

In special, producatorul ne-a dat informatii referitoare la display, posibil ca acesta sa fie punctul forte. Tableta poate fi deja comandata din magazinul oficial, pretul ei fiind de 2399 lei. Exista si o reducere de 200 de lei pentru cei ce doresc sa se aboneze la newsletter-ul companiei.

Advertisement

HUAWEI MatePad Paper este dotată cu un ecran FullView de 10,3 inch, pentru o experiență de lectură profundă care nu obosește vederea. Tableta a trecut zece teste profesionale1 TÜV Rheinland, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland Paper Like Display. În plus, tableta dispune de un mod Smart Refresh2 care reglează automat rata de reîmprospătare a ecranului în funcție de conținutul vizionat de utilizatori, oferindu-le acestora o experiență de vizualizare optimizată.

Trebuie sa stiti ca este un ecran E-Ink (cerneala electronica), adica nu este unul color, clasic. 10.3 inch diagonala, 1872 x 1404 pixeli rezolutie, 227ppi densitate si 86.3% body ratio. Procesorul este un Kirin 820E, stocarea interna de 64GB, 4GB RAM, ruleaza HarmonyOS 2, baterie de 3.625 mAh.

Advertisement

Dispozitivul are difuzoare stereo si 4 microfoane, WiFi 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2 x 2 MIMO, 2,4 GHz și 5 GHz, conectivitate Bluetooth, senzor de amprenta, exista suport OTG. MatePad Paper este echipată cu HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generație), care acceptă 4096 niveluri de presiune pentru o experiență de scriere lină, precum și o latență scăzută de 26 ms1.

Utilizatorii vor avea aceeași senzație ca cea din timpul scrisului pe hârtie din momentul în care vârful acestuia se va întâlni cu ecranul tabletei și vor auzi un „foșnet” plăcut pe tot parcursul notărilor.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: