Connect with us

Stiri despre telefoane

Motorola va lansa un super flagship cu 200MP in iulie

Published

on

Motorola va lansa un super flagship cu 200MP in iulie si se pare ca este vorba despre terminalul cu nume de cod “Frontier”, cel ce ar putea face parte din seria “Edge 30″ sau “Edge 40”, un ultra flagship. Motorola ne-a delectat in ultimul an cu cateva oferte bune, dar acesta ar urma sa le intreaca pe toate.

motorola 200mpSi in sfarsit, se observa si o schimbare de design, una pe care chiar o asteptam. Poza de mai sus pare a fi cat se pare de reala, adica nu ar fi vorba despre o randare. Poza ne spune destul de clar ca telefonul va fi unul premium si cu pret pe masura.

Schimbare in dreptul modulului foto, o lentila de mari dimensiuni pentru senzorul principal de 200MP si inca 2 camere foto. Carcasa pare a fi realizata dintr-un material ceramic. Apoi, vesti bune si despre display, Motorola scapa de camera selfie la vedere. Posibil sa nu fie una motorizata si sa aleaga o solutie pe care deja am vazut-o la ZTE, adica senzorul de selfie sa fie direct ascuns sub display.

Motorola va lansa un super flagship cu 200MP in iulie

Revent, Chen Jin, directorul general al departamentului de afaceri din cadrul Lenovo China, spus ca rezultatele foto ale acestui smartphone l-au surprins. Asta inseamna ca ne asteptam la un produs de buna calitate, nu cred ca un director al unei mari companii si-ar permite sa spuna vorbe goale, chiar daca la mijloc este si ceva marketing.

Advertisement

Motorola va lansa un super flagship cu 200MP in iulie

Deja stim ca procesorul acestui nou Motorola ar urma sa fie cel mai bun disponibil la ora actuala, Snapdragon 8+ Gen 1. Am aflat si despre incarcarea rapida la 125W, senzorul de 200 MP posibil sa fie un Samsung ISOCELL HP1 CMOS cu o dimensiune a pixelului de 1/1,22”, un pixel unitar de 0,64μm si suport ISOCELL 3.0, poate sustine combinații de pixeli 4 in 1 sau 16 in 1 în funcție de scenariu etc.

Motorola va lansa un super flagship cu 200MP in iulie

Va aparea si tehnologia Double Super PD ce reprezinta o focalizare automata mult imbunatatita, adica poze mult mai reusite atunci cand vrem sa surprindem anumite persoane sau obiecte care se misca rapid. Suntem cu ochii pe noul smartphone Moto si asteptam lansarea!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des