Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei lanzeaza programul Buy Back, iata cum iti schimbi telefonul

Published

on

Huawei lanzeaza programul Buy Back si de data aceasta este vorba despre unul permanent. Prin intermediul acestui program, utilizatorii de telefoane Huawei pot da la schimb vechiul terminal in schimbul unui model nou.

Desi nu se specifica in comunicatul de presa, cred ca este vorba numai despre telefoanele sub acest brand. Ma gandesc ca nu te vor lasa sa aduci un Samsung vechi si sa pleci cu un Huawei nou, astfel de campanii mai puteti gasi in cadrul unor magazine online.

L.E: Am aflat si informatii noi, programul acesta se adreseaza si celor care au un smartphone ce nu este Huawei. Deci, nu conteaza ce telefon este!

Advertisement

Pentru moment, magazinele care accepta Huawei Buy Back sunt numai in Bucuresti (Huawei Buy Back sunt Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni și Huawei Experience Store din Baneasa Shopping City, București.)

Huawei Buy Back

“Doritorii de telefoane  Huawei se pot bucura de reduceri semnificative, sub forma unor vouchere speciale, de tip buy back, in schimbul unui telefon funcțional pe care nu îl mai folosesc.” 

„Zeci de consumatori au beneficiat deja de prețuri exclusive la achiziționarea unor smartphone-uri de top din portofoliu prin intermediul programului Huawei Buy Back lansat în luna noiembrie a anului trecut.

Advertisement

Interesul ridicat manifestat pentru acest tip de program de loializare a condus firesc la decizia de a-l transforma într-unul permanent, astfel încât consumatorii să se poată bucura de cel mai bun preț al telefoanelor Huawei preferate pe tot parcursul anului, ținând cont si de reducerea exclusivă de 500 lei oferită pentru HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro.”, declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

“Cel mai mare discount aplicat până acum în cadrul acestui program este de 1.675 lei.
Acesta include și reducerea suplimentară de 500 lei oferită la achiziționarea
smartphone-urilor vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro.

În plus, prin intermediul programului Huawei Buy Back, de acum permanent,
consumatorii își pot achiziționa și modelele anterioare din portofoliul companiei la
prețuri speciale. Pentru a putea fi înscris în program, smartphone-ul predat trebuie să
fie funcțional, iar evaluarea se va face obiectiv de către reprezentanții magazinelor,
ținând cont de criterii bine definite.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des