Connect with us

Stiri despre telefoane

POCO X4 GT isi dezvaluie o serie de dotari, procesor Dimensity 8100

Published

on

POCO X4 GT, telefon mobil ce ar urma sa fie lansat la nivel global in data de 23 iunie. Important este ca producatorul ne comunica deja o serie de specificatii tehnice, aflam in acest mod ca va face parte din gama telefoanelor performante, probabil cele cu pret atractiv.

POCO X4 GT

Alegerea procesorului Dimensity 8100, pare a fi una inspirata. Ajunge in AnTuTu la un scor de aproximativ 800.000 de puncte si deja il vedem la treaba in interiorul lui Realme GT Neo3, smartphone performant si cu pret atractiv. Redmi Note 11T Pro, alt smartphone cu procesor identic. Apoi, este interesant ca X4 GT nu prea mai seamana cu un Poco, partea de design fiind una destul de fresh pentru acest brand.

POCO X4 GT lansare

In afara de procesorul amintit anterior si care ar urma sa se descurce excelent, POCO X4 GT va avea un display LCD cu rata de refresh de 144Hz si o diagonala de 6.6 inch. Aflati ca acest smartphone nu va fi 100% nou! La finalul lunii mai 2022, Xiaomi lansa Redmi Note 11T Pro (in China).

Advertisement

POCO X4 GT isi dezvaluie o serie de dotari, procesor Dimensity 8100

Aflam acum ca acest X4 GT va imprumuta toate caracteristicile tehnice ale lui 11T Pro (foto sus), insa va avea alta denumire, abordare cu care cei de la Xiaomi ne-au mai obisnuit. Deci, mai exact, va fi un smartphone rebranduit, unul care se va vinde sub aceasta (POCO X4 GT) denumire la nivel international.

In materie de camere foto, nu vom primi ceva extra. Un senzor de 64MP wide, apoi 8MP ultrawide si 2MP macro. Fara zoom optic sau stabilizare optica, dar cu filmare 4K. In schimb, telefonul ar urma sa stea excelent pe partea de sunet si conectivitate. Difuzoare stereo, jack audio, NFC si senzor infrarosu.

Acumulatorul cu o capacitate de 5080 mAh si incarcare la 67W, senzor de amprente amplasat in partea laterala, conectivitate dual-SIM, 5G si certificare IP53. Chiar daca va fi prezentat la nivel international, asta nu inseamna automat ca va sosi si in Romania (in mod oficial).

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des