baterie

Huawei Mate 20 Lite, pret, specificatii si pareri

Huawei Mate 20 Lite, pret, specificatii si pareri

Huawei Mate 20 Lite, pret, specificatii si pareri legate de noul membru al seriei Mate 20. De fapt, se pare ca este si primul telefon ce face parte din aceasta serie, mai asteptam oficial si Mate 20 dar mai ales, Mate 20 PRO.

Pretul si specificatiile tehnice pot fi vazute deja online, un magazin din Polonia a listat telefonul. Este vorba despre x-kom.pl. Acolo, pretul lui Huawei Mate 20 Lite este de 1599 zloti poponezi, asta inseamna fix 1732 lei. Probabil, ca aceasta va fi si suma pe care magazinele de la noi o vor cere. Telefoanele vor fi lansate in luna octombrie la Londra, insa nu este pentru prima data cand modelele Huawei pot fi cumparate inainte de prezentarea oficiala.

Huawei Mate 20 Lite, pret, specificatii si pareri

Este un telefon destul de frumos si luxos, pastreaza liniile seriei Mate. Probabil ca acel notch chiar nu-si are locul acolo, insa este la moda si producatorul a vrut sa faca un telefon modern. Partea din spate seamana destul de mult cu cea alui Mate 10 PRO, camerele sunt dispuse individual, ies in evidenta, senzorul de amprente si-a pastrat locul. Mai observam o rama metalica si partea din spate pare a fi fabricata din sticla, aparent curbata.

Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite, pret, specificatii si pareri

Huawei Mate 20 Lite este un telefon mare, diagonala ecranului IPS LCD are nu mai putin de 6.3″, raportul dintre display si partea frontala este de 81%. Rezolutia 2340 x 1080 pixeli, aspect ratio. Huawei HiSilicon KIRIN 710 este procesorul folosit in acest caz, mai poate fi gasit si pe Huawei P Smart+. Are 8 nuclee, 64 bit si este lansat recent.

Huawei Mate 20 Lite, pret, specificatii si pareri

Mai departe, telefonul este dotat cu 4GB of RAM and 64GB, sistem de operare Android 8.1 cu interfata EMUI 8.2. Camerele principale au 20MP (f1.8) si 2MP. De pozele tip selfie se vor ocupa cele doua camere secundare, una de 24MP (f2.0) si alta de 2MP.

Acumulatorul are o capacitate de 3,750mAh, exista si GPS, A-GPS, GLONASS, NFC, conectivitate Dual-SIM, WiFi si Bluetooth 5.0. Huawei Mate 20 Lite masoara in grosime 7.6mm si cantareste 172g.