Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Mate 50 PRO, design de neconceput in randari

Published

on

Huawei Mate 50 PRO ar urma sa fie lansat in vara acestui an (iunie 2022) si conform celor mai recente zvonuri, acest telefon va rula sistemul de operare HarmonyOS 3.0. Este adevarat, acest producator nu ne-a mai “lovit” cu multe lansari si chiar daca au fost cateva, nu toate au ajuns in Europa.

Huawei Mate 50 PRO, design de neconceput in randari

Anul trecut, anumite publicatii jucau alba-neagra cu aceasta serie de telefoane, cea care pana la urma este una de top de la Huawei. Multi au spus ca nu va mai fi un flagship Huawei din aceasta serie, alte voci se jucau cu datele de lansare. Cert este ca Huawei Mate 40 Pro a fost lansat in anul 2020 si de atunci, tacere in dreptul acestei serii.

Huawei Mate 50 PRO, design de neconceput in randari

Insa, Huawei nu ar renunta si se pregateste sa ne aduca versiunea cea noua. Randarile (unele) arata ca acest smartphone va avea un notch demn de anul 2018! Greu de conceput ca asa va arata si daca asa va fi, ne putem intreba la ce anume se gandeste aceasta companie! Retineti ca nu este nimic oficial, sunt numai zvonuri si randari.

Advertisement

Huawei Mate 50 PRO – randare / video

Este adevarat ca de multe ori aceste zvonuri s-au dovedit a fi cat se poate de reale, dar ar fi de neconceput un astfel de display. Partea din spate ne este prezentata avand multe camere foto, o zona destul de aglomerata si impunatoare. Modulele de acolo seamana cu ceea ce vedem in prezent pe un Huawei P50 PR0.

Personal, cred ca este o randare mai putin reusita si chiar daca gigantul din China va lansa in iunie 2022 acest smartphone, speram ca partea de design sa nu semene deloc cu ceea ce am vazut in acest poze, in special ecranul sa fie mult mai modern. Sau sa arate ca in poze, dar sa aiba integrata o tehnologie revolutionara, ceva ce nu s-a mai vazut pana acum.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des