Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei Mate 20 Pro se cam sparge si ce uita Jerry sa...

Huawei Mate 20 Pro se cam sparge si ce uita Jerry sa ne spuna

8

Huawei Mate 20 Pro – un telefon formidabil, exceptional si ce superlative vreti voi sa mai adaugam. L-am avut cam 3 saptamani, apoi a trebuit sa-l returnez celor care mi l-au trimis spre review. L-as cumpara oricand si probabil ca va fi urmatorul meu telefon, astept totusi sa se mai ieftineasca putin 😉

Inca de cand l-am scos din cutie, am simtit ca pare un telefon fragil, acesta a fost sentimentul. Si chiar am arata intr-un video pe youtube cum s-a zgariat usor in partea din spate. Da, s-a zgariat singur cu toate ca m-am purtat cu el ca si cu un bibelou. Este complet fabricat din sticla.

Asteptam clipul lui JerryRigEverything, eram curios sa aflu daca va reziste testului de indoire. Desigur, nimeni in conditii reale nu-si va supune telefonul testului pe care-l vedeti in clipul de mai jos.

Da, ecranul a cedat. JerryRigEverything vine insa si cu o explicatie, insa uita sa spuna ceva. El afirma ca s-a spart datorita faptului ca in prealabil, a zgariat ecranul in zona respectiva, asa cum o face mereu. Si a mai spus ca restul (majoritatea) telefoanelor cu care a procedat identic nu au cedat deoarece nu aveau ecrane curbate.

Totusi, cred ca uita sa spuna ceva. A testat si Samsung S8 si Samsung Note 9. Ambele cu display curbat, ambele nu au avut de suferit. Am atasat acestui articol si clipurile cu telefoanele Samsung. Pot fi mai multe explicatii pentru ceea ce s-a intamplat. Posibil ca el sa fi zgariat mai mult zona in care ecranul s-a spart, sa fi aplicat mai multa forta involuntar sau este posibil ca acest telefon sa fie mai fragil fata de cele mentionate anterior.

Mate 20 PRO:

S8:

Note 9:

8 COMENTARII

  1. Mda.. a tras la sala intre timp. Inainte facea pectorali/bicepsi/tricepsi cu 20kg, acum face cu 160kg. Nu.s proaste ca telefoane Huawei.urile insa pt mine raman acea firma care facea modemuri de proasta calitate pt “RomTelefon” cu design fancy.

  2. La fel procedeaza cu toate telefoanele..urmaresc fiecare clip…e vb ca gorila glas 5 e mult mai sensibila datorita faptului ca este si mult mai subtire…de ex: s6 si s7 edge stica este mult mai rezistenta ca la s8 etc

  3. Nu exista telefon perfect…toate au o buba undeva ca altfel toti l-ar cumpara pe ăla.trebuie sa fie ceva la mijloc….daca puneau ecran de s8 care nu sa spart la indoire ..era aproape perfect.

  4. Ca sa fie mai clara situatia ar trebui sa reia testul cu aceleasi zgarieturi. Daca e reproductibila problema se poate pronunta, pana atunci sunt doar presupuneri.

  5. Nu înțeleg un lucru: ne cumpărăm device-uri scumpe ca să le îndoim, izbim, să le dăm foc sau pentru a avea o”sculă” bună care să-și facă treaba pentru care a fost cumpărat, să fie rapid și performant? Pentru prima variantă propun că telefoanele mobile să fie construite din fier forjat și beton, iar pe display să pună sticlă pentru pavele. Părerea mea este că ar trebui să ne restrângem doar la performanțe. Dacă vreți anduranță, vă demonstrez că niciun telefon nu rezistă fizic. Mulțumesc pentru răbdare, zi faină tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here