baterie

Huawei Mate 20 Pro se cam sparge si ce uita Jerry sa ne spuna

Huawei Mate 20 Pro se cam sparge si ce uita Jerry sa ne spuna

Huawei Mate 20 Pro – un telefon formidabil, exceptional si ce superlative vreti voi sa mai adaugam. L-am avut cam 3 saptamani, apoi a trebuit sa-l returnez celor care mi l-au trimis spre review. L-as cumpara oricand si probabil ca va fi urmatorul meu telefon, astept totusi sa se mai ieftineasca putin 😉

Huawei Mate 20 Pro se cam sparge si ce uita Jerry sa ne spuna

Inca de cand l-am scos din cutie, am simtit ca pare un telefon fragil, acesta a fost sentimentul. Si chiar am arata intr-un video pe youtube cum s-a zgariat usor in partea din spate. Da, s-a zgariat singur cu toate ca m-am purtat cu el ca si cu un bibelou. Este complet fabricat din sticla.

Asteptam clipul lui JerryRigEverything, eram curios sa aflu daca va reziste testului de indoire. Desigur, nimeni in conditii reale nu-si va supune telefonul testului pe care-l vedeti in clipul de mai jos.

Da, ecranul a cedat. JerryRigEverything vine insa si cu o explicatie, insa uita sa spuna ceva. El afirma ca s-a spart datorita faptului ca in prealabil, a zgariat ecranul in zona respectiva, asa cum o face mereu. Si a mai spus ca restul (majoritatea) telefoanelor cu care a procedat identic nu au cedat deoarece nu aveau ecrane curbate.

Totusi, cred ca uita sa spuna ceva. A testat si Samsung S8 si Samsung Note 9. Ambele cu display curbat, ambele nu au avut de suferit. Am atasat acestui articol si clipurile cu telefoanele Samsung. Pot fi mai multe explicatii pentru ceea ce s-a intamplat. Posibil ca el sa fi zgariat mai mult zona in care ecranul s-a spart, sa fi aplicat mai multa forta involuntar sau este posibil ca acest telefon sa fie mai fragil fata de cele mentionate anterior.

Mate 20 PRO:

S8:

Note 9: