Connect with us

Huawei Mate Xs 2 vedea lumina zilei in luna aprilie, 2022. Iata ca acest producator ar putea lansa chiar 2 modele de telefon pliabil intr-un singur an, probabil un record, Huawei Mate X3 urmand a fi lansat spre finalul acestui an. Se observa ca se concentreaza mai mult pe modelele premium si cred ca exista o explicatie in acest sens.

In ultimii 2 ani de zile, Huawei nu ne-a mai delectat cu multe telefoane de tip mid-range, asa cum o facea in trecut. Probabil ca nu pot produce terminale intr-un numar foarte mare, poate ca restrictiile pe care inca le suporta nu le permit nici vanzari generoase.

Se pot concentra pe modele cu adevarat premium, acestea atrag multe priviri dar putini sunt cei care si le permit. Dar este bine pentru ei ca raman in segmentul telefoanelor high-end. Toate informatiile sunt bazate pe zvonuri, le putem trata sub anumite rezerve.

Huawei Mate X3

Huawei Mate X3 ar urma sa fie lansat tot cu tehnologie 4G si sa aiba un pret ceva mai bun in comparatie cu ceea ce ofera Samsung in materie de telefoane pliabile, poate chiar Xiaomi. Telefonul acesta se pare ca va avea un mecanism (balama) imbunatatit, zona in care se pliaza ecranul fiind mai putin vizibila.

Huawei Mate X3 poza 2

Actualul pliabil, Huawei Mate Xs 2 are un OLED cu o diagonala de 7.8 inch si rezoluție de 2480 x 2200, refresh de 120Hz. Spre deosebire de alte modele pliabile, acesta este singurul display si se poate transforma intr-unul secundar atunci cand este pliat.

Rezulta o diagonala de 6.5 inch si rezolutie 2480 x 1176 pixeli. Procesorul de tip Snapdragon 888 4G, pretul in Romania era in iunie 2022 de aproximativ 2000 de euro.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!