Connect with us

OPPO Band 2 a fost lansat la inceputul lunii august, dar momentan se vinde numai in China. Dar producatorul are planuri mai marete cu acest dispozitiv si se pare ca-l va oferi la nivel global. 34 USD costa versiunea fara NFC si 40 USD cea cu acest tip de conectivitate.

Nu este foarte diferit in comparatie cu alte modele de bratari sau ceasuri inteligente. Dar sta bine la nivel de customizare, utilizatorul avand la dispozitie peste 200 de teme din care poate alege pentru interfata principala a ecranului.

Ceasul smart OPPO Band 2 va fi disponibil la nivel global

Cei indragostiti de activitatile legate de sport isi pot alege dintre cele 100 de moduri diferite si nu ar trebui sa-si faca probleme in legatura cu rezistenta la apa, OPPO Band 2 nu va dezamagi la acest capitol.

Dimensiunile sunt 45.3 x 29.1 x 10.6 mm, dispozitivul cantarind numai 33 de grame. Procesorul este un Apollo 3.5, identic cu ceea ce vedem in interiorul lui Xiaomi Redmi Smart Band Pro.

8MB memorie RAM si 128MB stocare interna, monitorizare cardiaca pe tot parcursul zilei, monitorizarea somunului si alte functii pe care le vedem integrate in majoritatea dispozitivelor de acest gen. OPPO Band 2 are un acumulator cu o capacitate de 200 mAh, producatorul ne promite o autonomie de 14 zile.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!