Huawei P10 Lite, primele poze, specificatii tehnice, lansare si pret probabil pentru inca o serie “Lite” de la Huawei, stim deja ca P8 lite s-a bucurat de un real succes, P9 Lite la fel, este posibil ca si noua generatie sa aiba parte de acceasi primire buna din partea potentialilor clienti. Cu toate astea, se pare ca noul terminal ce nu va veni la MWC 2017 va avea specificatii tehnice destul de bune pentru un “Lite”!

Nu trebuie sa uitam nici de P8 Lite 2017 lansat de catre Huawei, este practic o versiune recosmetizata a modelului lansat in 2015, o miscare interesanta din partea companiei Huawei.

CITESTE SI:  Toate clone iPhone X : Huawei P20, P20 PRO si P20 Lite

Huawei P10 Lite Huawei P10 Lite, primele poze, specificatii tehnice, lansare si pret probabil

P10 Lite adopta un design asemanator cu cel al generatiei trecute, o singura camera foto de 12 MP cu blitz Dual LED, senzor de amprente asezat in partea din spate, rama metalica, design unibody, display cu rezolutie HD si diagonala de 5.2″, sticla de tip 2.5D si baterie de 3000 mAh.

Huawei P10 Lite, primele poze, specificatii tehnice, lansare si pret probabil

Huawei P10 Lite va fi propulsat de un procesor produs chiar de catre companie, Kirin 655 cel mai probabil, 4 GB memorie RAM si 64 Gb stocare interna, pretul ar urma sa fie in jur de 300 USD, sistemul de operare va fi Android 7.1 Nougat, 7.2 mm in grosime si 146 g greutate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord