baterie

Credit in 10 minute la eMag prin Idea Bank, sa fie chiar 10 minute?

Credit in 10 minute la eMag prin Idea Bank, sa fie chiar 10 minute?

Credit in 10 minute la eMag prin Idea Bank, este noua solutie a magazinului, una prin care spera sa atraga mai multi clienti si deja ne-am dat seama ca se adreseaza celor cu bugete limitate.

Insa, nu se rezuma numai la telefoanele mobile, cred ca majoritatea produselor vandute de catre eMag pot fi achizitionate astfel. Discutabila fraza cu “10 minute” sau asa cum scrie la ei, “aprobam cererea in cateva minute”. Cine a apelat la un astfel de credit, poate lasa un comentariu in care sa ne spuna cat de repede s-a desfasurat aceasta procedura.

Spre exemplu, daca ne cumparam produse in valoare de 5000 de lei pe o perioada de rambursare de 12 luni, platim la final 5308 lei. Teoretic, nu este o dobanda mare, rata lunara ar fi de 440 lei.

Credit in 10 minute la eMag prin Idea Bank, sa fie chiar 10 minute?

De ce este atat de rapid acest credit? Deoarece totul se desfasoara online, nu trebuie sa ne deplasam la banca. Te identifici video, semnezi toate documentele cu semnatura electronica, iar la final primesti produsele comandate direct acasa, fara deplasari la banca si fara contact.

La semnatura asta electronica as avea cateva intrebari. Este una speciala, sau se poate semna cu orice program care accepta asa ceva, exemplu ar fi aplicatia Adobe Fill&Sign.

Verificarea persoanei se face prin inregistrare video, selfie si intrebari de verificare. Mai departe, in cazul in care totul este ok, banca aproba cererea “in cateva minute” si achita automat valoarea comenzii direct catre eMAG.

Cel ce aplica, trebuie sa aiba minim 3 luni vechime la locul de munca actual, venit lunar minim 1250 lei, varsta cuprinsa intre 22 ani si maxim 65 ani, fara credite in executare silita sau intarzieri la rambursarea creditelor.

Desigur, este de preferat sa nu ajungem in situatia de a sta pe cap timp de un an de zile (sau mai multi) cu un credit pentru niste electronice sau alte gadgeturi, insa cred ca nu putini sunt cei care apeleaza la astfel de metode.

Sper sa nu fie alte costuri ascunse (nu cred) si banca respectiva sa nu ne impuna un card de credit, probabil ca toate acestea se discuta online, cu un reprezentant.

Si mai cred ca cele “cateva minute” se refera la programul de lucru, poate au uitat sa s specifice asta.  Imi este greu sa cred ca lucreaza sambata si duminica. Teoretic, este un credit ok pe hartie. Dobanda mica, aprobare rapida, magazin de incredere. Nu in ultimul rand, sa te asiguri ca poti duce o rata pe o anumita perioada.