Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei P30 Lite, design si cateva pareri inainte de lansare

Published

on

Huawei P30 Lite ar urma sa fie si el anuntat in curand. Asa cum toata seria “P Lite” de la Huawei a fost un mare succes, ne asteptam ca si acest model sa fie apreciat. De multe ori, lumea cumpara gandindu-se numai la succesul modelului precedent. “Daca seria anterioara a fost foarte buna si cu un pret corect, asa ar trebui sa fie si acesta.”

UPDATE – PRET si DOTARI OFICIALE

De multe ori, chiar asa si este. Telefoanele “Lite” ale acestei serii, au un raport calitate/dotari/pret, foarte bun. Inainte de a face cunostinta cu acest nou Huawei P30 Lite, trebuie sa ne uitam putin si in trecut.

Advertisement

  • Huawei P8 Lite – Mai 2015, 2GB RAM si 32GB ROM
  • Huawei P9 Lite – Aprilie 2016, 2/3 GB RAM si 32GB ROM
  • Huawei P10 Lite – Martie 2017, 3/4GB RAM si 32 sau 64 GB ROM
  • Huawei P20 Lite – Martie 2018, 4GB RAM si 32 sau 64 GB ROM

Huawei P30 Lite

In partea din spate, nu sunt foarte multe modificari fata de modelul anterior. Doua camere foto asezate in acelasi loc, senzor de amprente in mijloc si posibil, carcasa metalica. Modificari substantiale ar urma sa apara in partea frontala. Un notch de mici dimensiuni, unul de tip “picatura de apa” si margini ale ecranului mult mai subtiri.

Daca in cazul lui Huawei P30 PRO stim cu siguranta ca va folosi un procesor Kirin 980, este greu de spus ce chipset va avea Huawei P30 Lite. Posibil sa fie dotat cu Hisilicon Kirin 710, procesorul actual al modelului Mate 20 Lite. In rest, memorie RAM de 4 sau 6GB pentru versiunea superioara, 64 GB stocare interna si acumulator cu o capacitate de 3000 mAh. Cred ca acest telefon va veni in Romania cu un pret de aproximativ 1500 lei, poate putin mai accesibil.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des