Acasă Stiri Android Si Noutati Oppo fuzioneaza cu OnePlus. Ce inseamna asta?

Oppo fuzioneaza cu OnePlus. Ce inseamna asta?

2

Oppo se uneste cu OnePlus, este stirea pe care am aflat-o ieri. Nu este ceva impresionant, oricum cei doi producatori de telefoane mobile erau sub o umbrela pe care scria BBK.

OnePlus a inceput prin a produce si a vinde telefoane flagship la preturi excelente si a ajuns acum sa vanda la preturi apropriate de concurenta. Parerea mea este ca OPPO oricum vinde destul de scump si se naste o intrebare. Fuziunea aceasta va insemna ca OPPO va vinde mai ieftin, sau ca OnePlus va vinde mai scump?

Probabil ca pentru clientii finali nu va fi nicio diferenta si la fel de probabil, nu prea-i intereseaza aceasta fuziune. OnePlus va avea putea oferi si mai rapid actualizari de soft si va avea acces la mai multe resurse.

Cele doua companii vor vinde in continuare telefoane mobile sub brand propriu, adica niciuna nu va disparea din peisaj. Cofondatorii OnePlus, Pete Lau și Carl Pei, au lucrat anterior impreuna la Oppo.

Lau, care este acum CEO OnePlus, a preluat un al doilea rol ca director de produse al Oppo in mai 2020. Lau a declarat: „De atunci, am integrat o serie de echipe împreuna cu Oppo pentru a ne eficientiza mai bine operațiunile și pentru a valorifica resurse partajate”. 

Cu toate ca OnePlus se afla de acum sub umbrela Oppo, Pete Lau a declarat ca acest brand va ramane independent si ca va avea in continuare propriile sale produse.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here