Acasă Firmware Huawei Huawei P8 Lite primeste Android 6.0 Marshmallow in Polonia si Germania, urmeaza...

Huawei P8 Lite primeste Android 6.0 Marshmallow in Polonia si Germania, urmeaza si Romania curand

7

Huawei P8 Lite primeste Android 6.0 Marshmallow in Polonia si Germania, urmeaza si Romania curand – Dupa ce a fost lansat anul trecut si chiar s-a bucurat de un real succes,  Huawei P8 Lite isi va intampina detinatorii cu noul Android 6.0 Marsmallow si cu siguranta sunt multi cei care detin un astfel de telefon (vreo 10 milioane de oameni), cei Huawei au decis sa opreasca progamul de testare a versiunii beta de Marshmallow si au inceput deja sa dea drumul la update-uri, cel putin in zona Europei.
Se pare ca update-ul ar fi fost deja lansat pentru Polonia si Germania iar celelalte tari europene (inclusiv Romania) vor urma in curand.
57358bd6c4208
Noua versiune de Android va aduce si un upgrade interfetei EMUI ce va trece de la versiunea 3.1 la versiunea 4.0 si va aduce o imbunatatire a autonomiei telefonului (cel mai probabil prin utilizarea functiei Doze insa nu e oficial) dar desigur ne este promisa si o imbunataire a performantei.
Nu putem avea o data oficiala a lasarii update-ului la noi, insa cu siguranta acesta va veni in zilele urmatoare cel mai probabil, dar mai intai pe telefoanele necodate iar mai apoi pe cele codate de catre operatorii de la noi (trebuie verificat si aprobat sistemul, probabil instalat si bloatware-ul 🙂 )

Actualizarea este de tip OTA, deci se va instala automat daca o descarcati iar fisierul va avea marimea de aproximativ 1,5 GB deci da, e ceva. Pana la momentul lansarii va las si specificatiile acestui telefon apreciat mei peste tot:
[komper pid=78 category=1]

7 COMENTARII

  1. Ai trecut la 4G benzile de 38,39&40. Din cate stiu eu telefonul nu le suportă pe acestea ci pe 3,7,8 & 20 (ALE-L21) sau vorbești de alt model ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here