Connect with us

Huawei P9 Max, ecran urias, pret mare si specificatii de top – Cei de la Huawei au in oferta lor telefoane cu ecrande imense de 6″, insa vor si mai mult, astfel incat se pregatesc in primavara de lansarea modelului Huawei P9 Max, telefon ce va veni cu un ecran de 6,2″ si surpriza, rezolutie 1440 x 2560 pixeli – spun surpriza deoarece Huawei nu prea are in oferta telefoane cu rezolutie 1440 x 2560 pixeli, ei avand FHD pe cele mai performante telefoane din oferta lor, inclusiv Mate 8.

Huawei-P9-Max

Daca intereseaza pe cineva, Huawei P9 Max obtine in AnTuTu un scor mare, nu mai putin de 73759 puncte.

ddd

Specificatiile tehnice preliminare:

[komper_form advanceselect=yes/no noheader=yes/no newwindow=yes/no maxitem=xcategory=x ]

[komper pid=35 category=1]

 

Pretul urmeaza a fi undeva in jur de 600 dolari, pe masura ce am mai multe informatii despre lansarea lui Huawei P9 Max, am sa revin cu un articol.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!