Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei P9 Max, ecran urias, pret mare si specificatii de top

Huawei P9 Max, ecran urias, pret mare si specificatii de top

0

Huawei P9 Max, ecran urias, pret mare si specificatii de top – Cei de la Huawei au in oferta lor telefoane cu ecrande imense de 6″, insa vor si mai mult, astfel incat se pregatesc in primavara de lansarea modelului Huawei P9 Max, telefon ce va veni cu un ecran de 6,2″ si surpriza, rezolutie 1440 x 2560 pixeli – spun surpriza deoarece Huawei nu prea are in oferta telefoane cu rezolutie 1440 x 2560 pixeli, ei avand FHD pe cele mai performante telefoane din oferta lor, inclusiv Mate 8.

Huawei-P9-Max

Daca intereseaza pe cineva, Huawei P9 Max obtine in AnTuTu un scor mare, nu mai putin de 73759 puncte.

ddd

Specificatiile tehnice preliminare:

[komper_form advanceselect=yes/no noheader=yes/no newwindow=yes/no maxitem=xcategory=x ]

[komper pid=35 category=1]

 

Pretul urmeaza a fi undeva in jur de 600 dolari, pe masura ce am mai multe informatii despre lansarea lui Huawei P9 Max, am sa revin cu un articol.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here