baterie

Huawei P9 este telefonul cu cel mai prost semnal la telefonia mobila!

Huawei P9 este telefonul cu cel mai prost semnal la telefonia mobila!

Huawei P9 este telefonul cu cel mai prost semnal la telefonia mobila, asta conform unui studiu realizat în Finlanda chiar de catre Gert Frølund Pedersen de la Aalborg University, studiu efectuat in Finlanda, Danemarca, Norvegia dar si in Suedia. 

Gert Frølund Pedersen a testat nu mai putin de 26 de modele de telefoane populare intre utilizatori, testele au fost realizate si atunci cand telefoanele sunt folosite cu mana dreapta, dar si cand sunt folosite cu mana stanga, Huawei P9 a reusit “performanta” de a sta cel mai rau la capitolul semmnal printre telefoanele folosite cu mana dreapta, Apple iPhone 6s Plus este telefonul cu cel mai slab semnal la telefonia mobila daca se utilizeaza folosind mana stanga.

Totusi, telefoanele celor de la Apple au reusit cele mai bune performante atunci cand sunt folosite cu mana dreapta, este bine de stiut asta in cazul celor ce poseda un astfel de telefon.

 

In tabelul de mai sus vedem si alte mobile, in partea stanga sunt cele testate cu mana stanga si in partea dreapta, cele testate cu dreapta, observam ca nici LG G5 nu sta foarte bine la acest capitol, valabil si pentru modelul HTC 10.

Este interesant ca cel mai bun semnal la telefonia mobila il au cei ce poseda si utilizeaza un Samsung Galaxy S5 Mini, atat cu mana stanga dar si cu dreapta, HTC Desire 626 este telefonul ce sta cel mai bine la capitolul semnal atunci cand este utilizat cu mana dreapta, modelul celor de la HTC este urmat de Samsung Galaxy J1.

Pentru stangaci, se pare ca cele mai bune telefoane la capitolul semnal sunt Microsoft Lumia 640 dar si Microsoft Lumia 650, mai jos vedeti lista celor 26 de modele testate:

Este interesant totusi ca au fost testate numai telefoane produse de catre companii renumite, ma intreb cum ar fi aratat testul daca se foloseau si telefoane chinezesti sau modele mai putin cunoscute, sunt curios sa aflu si care sunt telefoanele ce stau cel mai rau la capitolul valoare SAR!