Connect with us

Huawei s-ar inspira de la Apple pentru noul Mate 60, smartphone asteptat si el in toamna acestui an. Deja au inceput sa apara informatii legate de acest nou telefon mobil, vedem chiar si o randare care ne prezinta o parte a ecranului, poate cea mai importanta.

Din aceasta randare aflam ca vor apela si ei la Dynamic Island, numai ca au gasit o alta denumire, Spirit Island. Este practic o portiune in care vor fi afisate informatii esentiale despre sistemul de operare sau diverse notificari. Nu este ceva fizic, acea portiune va fi realizata cu ajutorul softului.

Tot in zona respectiva vor fi prezente si cele doua camere de selfie, sau una singura + un senzor TOF 3D. In orice caz, Huawei continua cu aceasta traditie, ma refer la ecranele ceva mai aglomerate. Cred ca toate modelele seriei “Mate” au fost dotate cu un notch generos.

Huawei s-ar inspira de la Apple pentru noul Mate 60

Trecand peste toate aceste amanunte, Huawei se confrunta in continuare cu diverse restrictii. Acestea includ lipsa posibilitatii de a utiliza tehnologia 5G si automat, procesoare mai avansate, nu au rezolvat nici “disputa” cu Google. Recent, am aflat ca sunt in cautarea unei metode prin care sa ofere totusi clientilor telefoane mobile mai moderne, adica cu 5G.

Huawei s-ar inspira de la Apple pentru noul Mate 60

Conform sursei, Mate 60 nu se va bucura de puternicul si titratul Snapdragon 8 Gen 2, cel putin nu pe toate variantele si nici cu tehnologia de conectivitate amintita anterior. In schimb, ar putea utiliza un chipset dezvoltat chiar de ei.

Ramane de vazut cat de avansat va fi si cat de puternic. Nu de alta, dar aceste telefoane reprezinta varful de gama si ar trebui sa ofere totul. Sa nu uitam ca in trecut au mai cautat si chiar gasit metode de a avea 5G pe terminale, se gandisera atunci la o husa speciala. Dar se pare ca nu prea se mai aude nimic despre aceasta, cel putin nu la scara larga.

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!