Husele ALLVIEW personalizate, o idee buna dar mult prea scumpa! – Desigur ca cei de la Allview nu mai au nevoie de prezentare si ca sunt nr 1 in Romania cand vine vorba de telefoane mobile si tablete, ca produse sub brand romanesc, probabil ca si vanzare insa nu am date despre acest aspect. Oricum, astazi vreau sa va vorbesc putin despre ideea lor de a oferi utilizatorilor huse din silicon sau din plastic personalizate, o idee foarte buna si de salutat, insa o idee cam scumpe aceste huse!

De ce, pai indiferent cum ar fi, mi se pare cam mult sa dai 69 de leui pe o simpla husa cu imprimeu, mai ales ca vorbim de huse din silicon sau capace din plastic. Pe scurt, posesorii de telefoane Allview pot alege un model deja stabilit de catre cei de la Allview, sau isi pot “urca” pe site propria lor imagine si astfel isi pot face o husa unica si asa cum vor ei.

Asa am incercat sa fac si eu:

Selectezi modelul de telefon (nu toate modelele sunt compatibile) alegi dintre imaginile puse la dispozitie de ei sau faci upload propriei tale poze:

CITESTE SI:  Reducere de 400 lei pentru Allview X4 Soul Infinity N Steel Gray

1 Husele ALLVIEW personalizate, o idee buna dar mult prea scumpa!

Incarci imaginea ta sau selectezi din galeria lor:

2 Husele ALLVIEW personalizate, o idee buna dar mult prea scumpa!

Editezi imaginea, adica o poti face mai mica sau mai mare si o poti repozitiona. Din pacate, nu o poti si roti!

4 Husele ALLVIEW personalizate, o idee buna dar mult prea scumpa!

Previzualizezi rezultatul:

5 Husele ALLVIEW personalizate, o idee buna dar mult prea scumpa!

Si apoi esti redirectionat spre cosul de cumparaturi, acolo afli ca husa te costa in total 69 lei, adica 49 de lei husa in sine si 20 de lei transportul prin curier rapid.

6 Husele ALLVIEW personalizate, o idee buna dar mult prea scumpa!

Cam asta e toata faza cu aceste huse personalizabile de la Allview, de retinut ca ideea este ok si poate ar trebui sa mai umble putin la pret. Din cate stiu, mai sunt astfel de servicii online, independente insa de Allview. Telefoanele compoatibile cu acest serviciu de huse personalizabile sunt: V2 Viper x, V2 Viper e, V2 Viper i 4G, P8 Energy PRO, X3 Soul Mini, P6 PRO, X2 Soul Mini, P6 QMAx si X3 SOUL.

Husele ALLVIEW personalizate, o idee buna dar mult prea scumpa!

3 COMMENTS

  1. Daca as fi vrut o husa personalizata probabil ca as fi luat, chiar daca costa atat. Telefoanele pentru care poti sa comanzi husa costa mai mult de 1000 ron, nu? Ce mai conteaza 70?

  2. Daca as gasi pe jos in fiecare zi cate 70 de lei, as spune si eu “Ce mai conteaza 70?” Din pacate, nu e chiar asa…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree