Connect with us

Stiri despre telefoane

Daca il astepti pe S24 probabil vei fi dezamagit sau uimit

Published

on

Daca il astepti pe S24 probabil vei fi dezamagit sau uimit

Daca il astepti pe S24 probabil vei fi dezamagit (sau impresionat) de noul design pe care cel mai mare producator de telefoane cu Android ar putea sa-l adopte! Si asta in cazul in care esti fanul telefoanelor luxoase si frumoase. Desigur, ceea ce vedem mai jos nu reprezinta imagini reale cu S24, dar de multe ori, aceste randari corespund cu realitatea.

Nu ar fi prima data cand auzim despre o miscare de design la Samsung, una mai mult sau mai putin inspirata, depinde cum vrei sa privesti lucrurile.

Daca il astepti pe S24 probabil vei fi dezamagit sau uimit

Daca ar fi sa ne luam strict dupa aceste randari, cel mai accesibil model al celei mai de succes serii de la Samsung, nu va  avea un panou curbat si poate fi confundat cu usurinta cu un A54. Tot 3 camere foto amplasate cam in aceeasi pozitie si acelasi panou cu o camera de selfie de tip “punch hole”.

Advertisement

Exista si o noutate, aceasta fiind data de rama telefonului, una ce ma duce putin cu gandul la un iPhone. Nu mai este atat de rotunjita si cred ca da un aspect mai serios acestui smartphone asteptat sa soseasca in prima parte a lunii ianuarie din 2024.

Urat nu este deloc, observam tot pe aceasta rama si ceva ce seamana cu un senzor de amprente, posibil sa fie asa ceva si sa renunte la cel de sub display, poate ca este cu totul altceva, ramane de vazut. Dar nu ma astept ca acolo sa fie sertarul cartelelor SIM.

Daca il astepti pe S24 probabil vei fi dezamagit sau uimit

In partea de sus, cei ce s-au ocupat de aceste randari au inclus si ceva ce ma duce cu gandul la un senzor infrarosu sau la doua microfoane, asteptam sa vedem daca vor exista in realitate. In orice caz, Samsung nu prea pune in telefoane astfel de senzori.

Advertisement

Deci, S24 nu va aduce modificari majore in materie de design, in mare parte ramanand neschimbat si adoptand acelasi setup pentru camerele foto pricipale, unul destul de simplu si curat.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des