Connect with us

Inteligenta artificiala este absolut fantastica, mai ales daca stii sa te folosesti de ea si cand sa profiti. Si noua solutie de la OpenAI pare a le intrece pe toate, discutam din nou despre ChatGPT, dar de data aceasta de versiunea platita, cea care costa 20 de euro pe luna.

Se pare ca este un mic scandal (sau mai mare) in jurul acestui asistent mai mult decat personal, sunt nume mari care cer amanarea dezvoltarii lui, cel putin pe o perioada de 6 luni de zile. Se pare ca in anumite ciscumstante, acesta poate face chiar mai mult decat ar trebui si sunt voci care spun ca omenirea ar fi in pericol din cauza lui.

I-am cerut lui ChatGPT 4 sa-mi spuna numerele castigatoare la 6 din 49

Elon Musk si un colectiv de specialisti in inteligenta artificiala impreuna cu lideri de industrie au solicitat o oprire de sase luni in dezvoltarea unor sisteme mai avansate decat modelul GPT-4, lansat recent de OpenAI, mentionand potentiale pericole pentru societate si omenire.

Am vrut sa profit la maxim de puterea lui, chiar daca am facut-o in gluma. I-am cerut sa-mi ghiceasca numerele castigatoare de la 6 din 49. Retineti inca o data ca am facut-o mai mult in gluma sau ca un test, sunt constient ca nu are cum sa stie ce numere vor iesi la extragerea care va avea loc chiar in aceasta seara de duminica, 9 aprilie 2023.

numere loto castigatoare

I-am cerut asa: ghiceste-mi numerele la 6 din 49

El mi-a raspuns: “Ca AI, nu pot prezice sau ghici numerele câștigătoare la jocuri de noroc, cum ar fi 6/49. Numerele extrase în astfel de jocuri sunt determinate în mod aleatoriu, și nu pot fi prezise în avans. Vă recomand să alegeți numerele în mod aleatoriu sau să vă bazați pe propriile preferințe atunci când jucați.”

Am insistat: alege-mi tu 6 numere

Mi-a raspuns:Desigur, voi alege 6 numere aleatorii pentru tine, dar te rog să reții că acestea nu garantează câștigul. Numerele sunt: 8, 21, 27, 33, 42, 49 Mult succes! Reține totuși că jocurile de noroc trebuie abordate cu responsabilitate și nu există nicio garanție de câștig.”

Am mers mai departe si i-am mai cerut inca 6 numere, mi-a spus ca sunt: 4, 15, 23, 31, 37, 46. “Mult noroc și joacă responsabil!” O iau ca pe o joaca, este ca si cum as fi extras eu la intamplare 6 numere din bolul de pe masa unei agentii loto. Dar daca vreti sa le folositi, le puteti folosi. Facem jumatate-jumatate ;)!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

2 Comments

2 Comments

  1. Jan

    aprilie 10, 2023 at 14:11

    La loteria romana nu poate ghici nici Nostradamus numerele pt că ele sunt alese după ce se știu toate variantele jucate și se dă premiul cui trebuie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *