Connect with us

Stiri despre telefoane

Iat-o! Noua Dacia Sandero 2020, poze cu interiorul masinii!

Published

on

Noua Dacia Sandero 2020, poze cu interiorul masinii si este un bun moment sa tragem cateva concluzii in legatura cu cea mai asteptata masina a acestui an, una produsa chiar de catre constructorul de la Mioveni.

In ultima perioada, autoturismul a fost suprins de mai multe ori prin diverse tari si tot in camuflajul pe care-l vedem in imaginile atasate. Insa, de data aceasta, este interesant ca observam  din interiorul noii masini.

Pana si soferul pare mirat de faptul ca este pozat. Observati si cat de bine este protejata plansa de bord. Se pare ca ar fi vorba despre modelul Dacia Sandero Stepway 2020. Cel putin din aceste imagini, garda la sol pare mai mare, sunt prezente barele pe plafon, pasajele rotilor au si ele protectiile in stil Stepway.

Advertisement

Daca marim si mai mult poza de mai sus, se observa cu usurinta faptul ca volanul este asemanator (nu neaparat identic) cu cel prezent pe actualele modele de Dacia. In acelasi timp, emblema este acoperita.

Noua Dacia Sandero 2020, poze cu interiorul masinii

In mod clar, manerele usilor vor avea alta forma. Chiar si cu acest camuflaj, observam diferentele in comparatie cu modelul actual (foto).

Tipic Renault, comenzile vor fi brezente atat pe volan, cat si sub volan. Se confirma si prezenta unui sistem multimedia compet nou pentru Dacia. Acesta este amplasat intr-o pozitie mai fireasca si mult mai usor de utilizat de catre sofer.

Advertisement
Din pacate, desi observam putin panoul principal de bord, nu putem trage concluzii in legatura cu aspectul sau. Oricum, interiorul ar putea semana mult cu ceea ce vedem in prezent pe generatia noua de Renault Clio.

Sistemul multimedia nu se vede in totalitate, raman cateva semne de intrebare in legatura cu diagonala ecranului. Dacia Sandero 2020, este asteptata oficial in data de 7 septembrie 2020.

Advertisement

Sursa – newsweek.ro

Sursa 2 – newsweek.ro

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des