Acasă Stiri despre telefoane

Iata care este (aparent) cel mai slab telefon cu Android al anului 2015

1

Iata care este (aparent) cel mai slab telefon cu Android al anului 2015 – Am vrut initial sa scriu in articol “prost” insa telefoanele mobile nu cred ca sunt proaste pana la urma, ci slabe din punct de vedere al calitatii si al optimizarii sistemului de operare. Insa, este pana la urma un clasament in care au votat aproape 1000 de oameni si nu stiu daca este relevant sau nu!

Acest articol este unul inspirat de catre cei de la androidpit.com, unul dintre cele mai bune si mai citite site-uri in domeniu. Chiar am vrut sa fac si eu un asemenea articol dar efectiv nu am avut ce modele sa pun in lista si nu ca nu ar fi asemenea specimene, insa nu m-am putut decide. Oricum, am dat drumul acum ceva timp la voturi pentru “cel mai bun telefon din 2015” si “cel mai bun telefon sub brand romanesc din 2015” <- aici sunt ceva surprize la ora actuala!

36jpn_sps

Voi reproduce rezultatele votului de pe site-ul pomenit anterior si pot spune si aici ca rezultatele sunt oarecum surprinzatoare deoarece firma HTC este prezenta in acest top 5 al celor mai slabe telefoane din 2015 cu 2 modele! Si prezenta lui Nexus 5 este oarecum o surpriza…

Untitled

Pe de alta parte, cele mai bune telefoane ale anului 2015 tot in opinia acestui site sunt urmatoarele modele:

e3

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.