Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Pixel Fold ar putea fi lansat in mai 2023, primul Google pliabil

Published

on

Se tot vorbeste de ceva timp despre aparitia unui telefon pliabil sub brand Google, companie care nu sta chiar bine la numarul de lansari anuale. In schimb, telefoanele lor sunt competitive, rapide, puternice si cu camere foarte bune. Asta putem spune si despre sistemul de operare, un Android pur, adica cea mai adevarata experienta, cea mai simpla si de ce nu, cea mai rapida.

google pixel fold poza 1

Google Pixel Fold ar putea sa-si faca aparitia chiar luna viitoare, in mai 2023, poate chiar in cadrul evenimentului Google I/O. Dar cred mai mult intr-o lansare mai spre final de an sau in vara, poate ca acum ne va prezenta un prototip si sa ne ofere cateva detalii. Pana atunci, ne bazam pe randarile acestea si pe zvonurile aparute.

google pixel fold lansare

Telefoanele pliabile se vand destul de bine, asta daca este sa ne uitam pe statistici. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care mai multi producatori lanseaza astfel de dispozitive, chiar unii mai putin cunoscuti sau de la care nu aveam mari pretentii pana acum. Nu este sigur daca pliabilele reprezinta viitorul telefoanelor mobile, dar se tot incearca versiuni noi, mai imbunatatite si mai performante. Preturile raman sus.

Advertisement

google pixel fold 231

Sus de tot ar fi si pretul acestui presupus Google Pixel Fold, telefonul urmand sa coste aproximativ 1799 USD, un pret apropiat de cel al lui Galaxy Fold. Sunt sume mari, dar sa nu uitam ca aceste terminale au componente mai multe, mai sofisticate, mai multe ecrane, “balamale” destul de complexe si in dezvoltarea si producerea lor intrand mai multi bani.

google pixel fold 288

In materie de specificatii tehnice, acest presupus Pixel Fold ar putea fi propulsat de procesorul Tensor G2 de la Google, cel prezent in interiorul modelelor Pixel 7 sau Pixel 7 Pro. Ecranul pliabil produs de Samsung, dar nu se cunoaste cu exactitate ce diagonala va avea, nici acesta si nici cel secundar.

Advertisement

Banuim o rata de refresh de 120Hz, rezolutie 2208 x 1840 si luminozitate 1200 nits. Acest model ar putea imprumuta setup-ul camerelor prezent pe Pixel 7 Pro si sa aiba o versiune cu 8GB RAM, aceasta urmand a fi cea mai accesibila.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des